Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondjátok meg nekem! Mik a legjobb tulajdonságok egy fiuban egy jó kapcsolathoz?
Őszinteség, hűség, kedvesség, romantika, férfias kisugárzás, tisztelet a nő felé, udvariasság, humor, fantázia.
külsőleg nincs túl sok kikötés: legyen legalább egymagas velem, ne legyen anorexiás alkat vagy elfolyó hájtömeg. És persze nem elhanyagolható, hogy valamit nyújtson az ágyban is.
21/L
Bárcsak minden nő ugy gondolkodna mint a 23:40-es!
De sajnos itt már supermannak kell lennie egy férfinak hogy meg tudjon felelni a hülye piccsáknak.
18 év feletti lányok már szóba sem állnak olyannal aki külsőleg nem legalább 180cm agyongyúrt tökéletes alkat.
Nincs legalább 50 millás családi háza,Land Rover terepjárója,100 millás bankszámlája.Vagy 6 diplomája.Esetleg csak akkor ha az illető cigány,néger,afgán menekült esetleg dél-amerikai bennszülött...De semmiképp se normális ember.
Ezek a mai nők!Undorító moccskos szajjhák akik semmiféle tiszteletet nem érdemelnek!Én is úgy verem át őket ahogy csak tudom...mert ezt érdemlik! 20/F
JÉZUSOM 00:40-es téged valaki iszonyatosan kicsinálhatott...
A legfontosabb : Őszinteség és hűség.
első hozzászoloval értek egyet...őszinte,hűséges,és nyilt...
külsőre tényleg csak annyi h ne legyen benne tulsok szélsőségesség,és legyen pár centivel magasabb
ágyban meg tanitható ugyis..
22/L
Hogy mi a fontos egy fiúban, azt embere válogatja:)
De mindenképp, ahogya z első hozzászóló is írja, legyen humoros (sőt vicces), de ne komolytalan, hűséges, figyelmes, udvarias.
Nem kell hogy gazdag legyen, hogy befolyásos szülei legyenek-az ilyeneket sajnos nem feltétlenül önmagukért szeretik. Én nagy ívban kerülöm őket:) És itt igazat adok lány létemre a 00:40esnek tényleg sok lánynak csak ez kell de te légy önmagad és ne próbálj az lenni ami nem vagy viselkedj természetesen, kedvesen, akkor nagy hibát nem követhetsz el:)
L18
Hogy mi a fontos egy fiúban, azt embere válogatja:)
De mindenképp, ahogya z első hozzászóló is írja, legyen humoros (sőt vicces), de ne komolytalan, hűséges, figyelmes, udvarias.
Nem kell hogy gazdag legyen, hogy befolyásos szülei legyenek-az ilyeneket sajnos nem feltétlenül önmagukért szeretik. Én nagy ívben kerülöm őket:) És itt igazat adok lány létemre a 00:40esnek tényleg sok lánynak csak ez kell de te légy önmagad és ne próbálj az lenni ami nem vagy viselkedj természetesen, kedvesen, akkor nagy hibát nem követhetsz el:)
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!