Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » R*bancnak akar használni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R*bancnak akar használni a barátom. Hogy hárítsam el az ötleteit? SOS

Figyelt kérdés

Nem rég óta vagyunk együtt. Kedves volt, aranyos volt, elkezdtünk járni, vagy olyasmi. most tartunk a szex témánál. Már voltam vele, de nem nyugodt helyeken, mivel hozzánk nem jöhet, ő meg még nem akar bemutatni. a legújabb ötlete a szálloda, pár órára. én meg totál megalázónak érzem. utána szépen hazavinne. ezt még jobban megalázónak érzem. mivel alig van köztünk szex, ami ugye kell egy kapcsolatba, ő úgy van vele, hogy ez természetes dolog. úgy más lenne, ha előtte pl sétálnánk, vagy vacsiznánk, vagy valami és úgy mennénk, de nem mert csak este érünk rá mindketten.próbáltam elnapolni, de ő most szeretné, mert rég voltunk együtt.

mostanában kell választ adnom, azt sem tudom mit mondjak, hogy mondjam, hogy ne jöjjek le r*bancnak, hogy benne vagyok, de ne is jöjjek le prűdnek, vagy valami macerás lánynak, aki nincs.

2012. aug. 9. 17:54
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

nem sokára jön, hogy rábeszéljen a szállodára

én hozom a "naaa nemá" formát, ő meg ki lesz akadva.

de legalább lenne egy épkézláb ötletem, hogy konkrétan nekem mi meg hogy lenne jó, hogy ne érezzek semmit megalázónak.

de ez sincs :( valakinek van???

szóval ma lesz az első nézeteltérésünk, ami sztem maradandó gondokat is fog okozni ráadásul.

2012. aug. 9. 19:13
 32/48 anonim ***** válasza:

Na én voltam ebben a helyzetben! Cuki kedves srác, randi, séta stb.

MAjd rövid időn belül szex...... hotelba, panzióba mikor hol.

MAjd mikor felvetettem hogy így nekem ez nem jó, nem vagyok én k...va még ő volt besértődve hogy mit várok ha nem tudunk rendesen találkozni.....

El is hagytam de septibe.... hidd el nem kapálózott utánam hogy ne...

Tanultam belőle, tapasztalatnak jó volt.... hisz minden ember a saját hibájából tanul....

2012. aug. 9. 19:26
 33/48 anonim ***** válasza:
De te tanulj kérlek az enyémből....
2012. aug. 9. 19:27
 34/48 anonim ***** válasza:

Én már rég otthagytanm volna a pasit, igaz én le sem fekszem pár hét után senkivel.

Több hónapja vagyok együtt a barátommal, szinte naponta találkozunk, mindenfelé megyünk, ár rég bemutatott otthon is, és még le sem feküdtünk egymással... Nem hiszem, hogy az a normális, ahogy a te párod viselkedik...

Mondjuk olyannal sem járnék, aki még 32 évesen anyuci szoknyája alá bújik és nem lehet lányt hazavinni nehogy véletlen be kelljen mutatni a szüleinek...

2012. aug. 9. 20:06
 35/48 anonim ***** válasza:
jó 3hét alatt biztos több mindent megéltetek mint mások évek alatt. ne nevettesd már ki magad. csak dugni kellesz neki mert buta vagy.
2012. aug. 9. 20:17
 36/48 A kérdező kommentje:

"csak dugni kellesz neki mert buta vagy."

nem is tudtam, hogy attól okos egy nő, hogy nem fekszik le a barátjával, hanem csak lehúzza. mert a srác, félek ezt kezdi érezni, de ahova visz, azokra én tuti nem tudnám meghívni.

és amíg ilyen a kapcsolatunk én nem is vágyom arra, hogy bemutasson.

2012. aug. 9. 20:38
 37/48 A kérdező kommentje:

szóval az ő nézőpontja:

nem érti mit érzek megalázónak

szerinte túl sokat agyalok, ahelyett, hogy jól érezném magam és kész.

várja, hogy akkor mondjam, mit szeretnék, hogy lenne nekem jobb.

szerinte én nézek bele minden rosszat, mert amúgy meg mégis mit akarok, mit tegyen?

és szerinte is, ahogy fentebb írta vki,magamnak mondok ellent, mert én is akarom vele a szexet és erre meg problémákat csinálok belőle.

ezt mind idegesen adva elő.

szóval kezdem úgy érezni, ő nem csak a szexre megy, hanem én beszélem csak belé, hogy csak a szexre megy. amit meg ugye itt beszélnek belém.

2012. aug. 9. 21:07
 38/48 anonim ***** válasza:

32-es vagyok velem ugyanezt csinálta, én voltam a hülye mindig hogy belemagyarázom, én értettem mindent félre. SZERINTE! Kezdem úgy érezni ugyanarról a pasiról van szó........

Valami támpontot, lakhelyet, keresztnevet, foglalkozást írnál nekem akár privibe???

2012. aug. 9. 21:30
 39/48 anonim ***** válasza:
Maga a szállodába menés szerintem nem gáz, nekem kicsit be is jönne, viszont minden más amit irsz róla már igen. Amúgy meg ha te nem szeretnéd, mert megalázónak érzed akkor ne tedd. Ha kellesz neki megérti ha nem akkor nem mindegy?
2012. aug. 9. 22:44
 40/48 anonim ***** válasza:
Alapból nem jönnék össze olyan pasival aki 32évesen a szüleivel él. De nem ez a kérdés...... Ha rosszul esik neked valami akkor ne menj bele kényszerből, mert így nem lesztek egyenrangúak a kapcsolatban. Bár én ezt nem nevezném kapcsolatnak. Az meg pláne nevetséges hogy akkortól számít kapcsolatnak mikor már lefeküdtetek... Akkor elötte bárkivel bármikor bárhol összefekhettél mert nem jártatok? Amúgy lány vagyok, imádom a szexet, de ha valakivel járok akkor ne csak azért legyen velem. Ha ilyet csinálna velem egy pasi mint veled akkor én azt szexkapcsolatnak fognám fel, élvezném, de ha jönne más aki komolyan gondolja kidobnám...
2012. aug. 10. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!