Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírhat-e egy férfi a barátnője előtt?
Juuuj most de megmondtad :D SZerintem az a férfi aki elsírja magát a barátnője elött az nem férfi. Hogyan várhatja akkor el a barátnője, hogy támazkodhasson rá, hogy felnézhessen rá? Az férfi ideál amit jelenleg a média sugároz egy katasztrófa sztem, mindkét félnek. Mondjuk nem is tudom mit várok egy olyan korban ahol divat b*zinak lenni, stb...
Na csak ennyit akartam.
2009. júl. 20. 19:52
Igen jól megmondtam, büszke is vagyok magamra:D Tudod mi a te/ti bajotok? Az, hogy iszonyat végletesen gondolkodtok. Számotokra 2 véglet létezik, a mutassukaztavilágfeléhogydekeménylegényekvagyunkvazzee, illetve a vasalthajú b*zis médiás. Csakhogy a világ nem ilyen egyszerű. És nehogymár te mondd meg, hogy a nők mit gondolnak/kire néznek fel:D
2009. júl. 20. 19:58
Valaki írta, hogy ki kell adni a feszkót, mert nem egészséges, ha magunkba zárjuk. egy pasi tőlem sírhat, ha akar, de szigorúan egyedül de talán jobb, ha elmegy futni vagy a pusztába ordítani, nekem mindegy, de előttem ne bőgicséljen, mint Pistike az oviudvaron, mert szörnyű és kész. nő létemre én sem szoktam a párom előtt sírni, max nagyon ritkán, ha valami nagyon komoly történik. érdekes, direkt megkérdeztem a kérdés kapcsán a család nőtagjait, anyukámat meg nagymamámat meg az egyik barátnőmet is, és mind azt mondta, hogy egy ffi ne bőgjön a nő előtt, max akkor és csak akkor, ha valami tragédia történt...
2009. júl. 20. 20:00
A bölcsek szerint ha egy ffi. sír, az nem a gyengeség jele, hanem ellenkezőleg, az erőé, mert felmeri vállalni az őszinte érzelmeit és a "gyengeségét".
Miért baj ha egy ffi. is kimutatja az érzelmeit egy párkapcsolatban? Csak az a ffi. aki kemény, mindig magának akarja az utolsó szót, és az a hozzáállása, hogy "egyszer már mondtam, hogy szeretlek, majd ha változik valami szólok"?
36/F
2009. júl. 20. 22:09
35/42 A kérdező kommentje:
Igazából ezt tartom én is az érett gondolkodásnak, mint az előttem szóló, ettől függetlenül én sosem sírnék a barátnőm előtt.
A szívesen bőgő ffiaknak üzenem, hogy nézzenek már tükörbe, miközben sírnak! hogy néz ki? ez sugall erőt? hát komolyan mondom, le vagyok döbbenve. az ilyeneknek nincsen tartása, anyámasszony katonái, ijesztő...
2009. júl. 20. 22:16
Igen, ha komoly oka van rá. De ne úton-útfélen minden marhaságért. Az maradjon meg a lányoknak.
21/l
2009. júl. 20. 22:41
Kedves 22.16! Az előző 36/F vagyok.
Ha lenne lehetőséged, megkérdezhetnéd a barátnőmet, hogy milyen erőt sugárzok amikor a késsel hadonászó 110 kg-os ex férjét zúzom darabokra rendszeressen, csakhogy néhány hétig békén hadjon minket. Lehet, hogy érzelgősebb vagyok a kelleténél, de mindet beválalok a szereteimért és nem szaladok el a gondok elől mint néhány "kemény" ismerősőm. Ja és én csak 70 kg vagyok...
2009. júl. 20. 23:29
Ez az, végre valaki. Büszke lehetsz magadra kedves utolsó. Az én barátom is pont ilyen, és én büszke vagyok rá. Tudja mikor mit kell tennie, nem szar be a mélyebb (nem titanicon sírós, hisztis stb) érzelmek láttán. Ismerem a legtitkosabb érzéseit is, mert nem fél kimutatni őket, ezért pl. nem kell olyanokon agyalnom, hogy vajon megcsal -e, meg szeret-e még, hiszen tudom mindig, hogy hányadán állunk. Igazából ő tűr mindent, egyedül ha a mélyebb kapcsolatairól van szó (szerelem vagyis én, legfontosabb barátok), akkor szokott ilyen lenni. És igenis, hogy örülök, hogy ilyen.
2009. júl. 21. 00:57
40/42 anonim válasza:
igen
az én barátom pl a meghatottságtól sírt egyszer. mondta h ne nézzem , biztos szégyellte, de így volt igazán őszinte, és nem úgy h visszatartja érzelmeit
L/18
2009. júl. 21. 03:04
Kapcsolódó kérdések: