Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sírhat-e egy férfi a barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírhat-e egy férfi a barátnője előtt?

Figyelt kérdés
Kérlek, a válaszhoz mindenképp írjátok oda nemetek ill. életkorotok! Köszi :)
2009. júl. 20. 17:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bizonyos esetekben megengedett:

Pl valamelyik rokon, barát vagy hozzá közel álló állatának halála.

Velünk előfordult, hogy a párom azért fakadt tényleg sírva egyszer, mert nagyon megbántott és azthitte elhagyom (pedig eszem ágában sem volt, mindenki hibázik néha. Ha megcsalt volna akkor szakítok, de szó sem volt ilyesmiről)

Vagy pl ha súlyosan megsérül, akkor mindenki sír a fájdalomtól.

Szerintem az ilyen esetekben semmi gond nincs azzal, ha a férfi sír

Az a cink, ha már akkor is sírvafakad, ha pl letört a körme...

21/L

2009. júl. 20. 17:35
 12/42 anonim ***** válasza:
81%

Kövezzetek meg, szerintem NEM.

Egy kapcsolatban elég egy sírós személy. :)

(Természetesen ez alól vannak kivételek, de én meghülyülök ha egy pasi csak úgy sírós.)

2009. júl. 20. 17:38
 13/42 anonim ***** válasza:
93%

Upsz utolsó vagyok

27/L

2009. júl. 20. 17:38
 14/42 anonim ***** válasza:
77%

Csak nagyon indokolt esetben tolerálnám az ilyesmit és nagyon ritkán. ha rendszeresen pityeregne a pasi előttem, az nagyon taszítana. nem tudom megérteni, hogy mások mi "cukit" találnak ebben, egy folyton síró pasi sztem szánalmas és férfiatlan.

23 L

2009. júl. 20. 17:46
 15/42 A kérdező kommentje:

Még még még,

Ennyi nem elég!! :D

2009. júl. 20. 17:52
 16/42 anonim ***** válasza:
57%
Nem "cuki", nem azért írtuk, hogy IGEN. Szerintem meg ha valami olyan hatalmas érzelmi gondja van, akkor igen is sírjon! Sokkal egészségesebb, mintha benne marad az óriási feszkó és esetleg hosszú távon agresszióhoz vagy befelé forduláshoz stb vezet.
2009. júl. 20. 17:54
 17/42 anonim ***** válasza:
75%

Igen sőt néha kell is, mélyebb lesz a kapcsolat! Attól még ugyanugy el tudja tartani a családját, és nem lett kasztrálva tőle...ergo ugyanugy férfi marad!!!!

23/L

2009. júl. 20. 17:58
 18/42 anonim ***** válasza:
43%

Egy Férfi viselje el a fizikai fájdalmat..Egy Férfi viselje el ha ott hagyják..Egy Férfi viselje el ha megbántják bármilyen lelki okból..

Egy Férfi könnyezhet..ha meghalt az.. akit szeretett.

Na nehogy már.. a Titanic filmből is bőgve menjen ki zsebkendőért.. mert a Dicaprió elmerült a habokban.

Már írtam 33/F

2009. júl. 20. 18:02
 19/42 A kérdező kommentje:
Egyszavas válaszokat kérek, ne alakuljon ki itt ebből vita...
2009. júl. 20. 18:05
 20/42 anonim ***** válasza:
73%

NEM! soha.

24/F

2009. júl. 20. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!