Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egy férfi mit szólna, ha a barátnője megkérné, hogy "asszisztáljon" a fogyásában?
Rólam lenne szó, sajnos lenne miből fogynom, de egyedül nem megy :( És tudom, hogy a kedvesem a vékonyabb nőket szereti. Szeretnék neki tetszeni, szeretném, ha büszke lenne rám. Csak annyira lenne szükségem, hogy biztasson, hogy támogasson, hogy épp ne hívjon vacsorázni, ha csülkös pacalt eszik. Kérdezze meg néha, hogy mit tornáztam, milyen volt.... tudjátok, ilyen apróságok, amik nagyon sokat jelentenek. Legalábbis nekem. És ha ő tud róla, hogy épp benne vagyok egy ilyen életmódváltásos dologban, akkor talán nem gyengülök el, és meg bírom csinálni.
Mit gondoltok?
Az lenne a természetes, hogy ha már az ember elsősorban a párja kedvéért szeretne változtatni magán, a párja segítsen is neki.
Ha a kedvesed szeret és megért téged, készségesen fog segíteni benne.
Persze ez a segítség ne abból álljon, hogy ő se ehesse a kedvenc kajáit, csak ezt úgy oldjátok meg, hogy lehetőleg ne előtted nyammogjon jóízűen a ropogósra sült csülkön, amíg te próbálod magad a kalóriaszegényebb táplálkozásra szoktatni.
Megkockáztatom, bár sokan fújni fognak rám érte: a legjobb lenne ilyen esetben, hogy mindketten közösen kialakítsatok magatoknak egy egészségesebb étrendet, aktívabb életmódot, így te is diéta nélkül érhetnéd el az ideálisabb alakot és még neki is a javára válna.
Én nem fújok, sőt igazat adok. De neki abból a szempontból nem egyszerű a dolog, hogy neki kalóriadús ételek kellenek, mert rengeteget és keményen dolgozik (fizikai munka), állandóan mozgásban van, és nem szúrhatom ki a szemét akármivel.
Régebben eljárt konditerembe, de idő híján, abbahagyta. Mostanában emlegeti, hogy kellene, szeretne menni, de megintcsak semmi ideje.
Én úgy érzem támogatna és segítene. Csak attól félek lesokkolnám, ha ilyet mondanék neki. Mert mindenütt azt hallom, hogyha a férfiak meghallják, hogy fogyókúra...
Végre van még normálisan gondolkodó nő,aki tenni akar párjáért.Szerintem örülni fog neki,nyugodtan kérd meg,de legyél kitartó,és ezt az életmódot örökké tartsd,szerintem egy husi nő sose lehet szép,mert nem esztétikus,a sportos formás lányok lenne az alap.
Grat neked,remélem sikerülni fog.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!