Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek meddig tartott a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek meddig tartott a nagy szerelem egy kapcsolaton belül?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi h mikor összejötetek és utánna telt mult az idő és szerelmesek lettetek akkor meddig lángolt ugy igazán? Én 21 f vagyok és egy éve ismerem a barátnőmet és most is nagyon szerelmes vagyok belé.Hetente egyszer talizunk és 40 km van közöttünk, de nagyon tudunk egymásnak örülni. Szóval kinek meddig tartott a szerelem?? Aztán szétmentetek vagy csak lejjebb adta magát?
2009. júl. 20. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
4-5 hónapig lángolt őrülten, mert addig volunk együtt. köztünk 90 km volt és ő hagyott el. utána meg hát fel kellett oszlatni azt a rózsaszín ködöt mert már csak szenvedtem miatta miután szakított.
2009. júl. 20. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egy éve vagyok a párommal. Most is szerelmes vagyok úgy szeretem őt mint az elején. Talán az utóbbi 1-2 hónapban annyit alakult, hogy jobban egymáshoz szoktunk és ha lehet még jobban szeretem őt.
2009. júl. 20. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nemrég ért véget, egy 5és fél éves kapcsolatom, mert a pasim már nem volt szerelmes belém. Neki elmúlt.

Nekem a lángolás kb 5 és fél évig tartott. :)

Szinte hihetetlen, de én ugyanolyan halálosan szerelmes voltam belé 4 év együttélés után is mint a legelején.

Bár ki tudja, lehet ha együtt maradunk akkor elmult volna, de én igyis örülök, hogy átélhettem ezt az erzést egy hoszzú kapcsolatban.

Mielőtt leugatnátok, nem ez volt az első kapcsolatom, és nem is vagyok már olyan tini. :)

Szerintem nem feltétlenül "alszik ki a láng", stzerencsés esetben talán csak kicsit takarékra teszi magát.

Fel a fejjel, kár ezen stresszelni előre, sokat ugysem tehetsz elnne. :)

29/L

2009. júl. 20. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Párommal lassan 3 éve élünk együtt és majdnem 3 éve is járunk (nem egészen 2 hónap után összeköltöztünk). Napról napra jobban szeretem, pedig már az elején is teljesen bele voltam zúgva. Én nem hiszem , hogy ez elmúlna. Csak ha olyat tenne, ami kiábrándító (pl.: megcsalás).

21/L

2009. júl. 20. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2évig tartott.A barátnőmmel még a középsuliban jöttem össze úgy 4.félévkor aztán két év után elmúlt mert más pasiba lett szerelmes...
2009. júl. 20. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
10 éve házasok vagyunk, előtte 3 évig jártunk, de minden nap újból beleszeretek. Ő a legcsodálatosabb nő a világon. :-)
2009. júl. 20. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

az exemmel 2 és fél évig voltunk együtt, ott ami lángolt az 1 másfél év.

Mostani párommal 1 éve vagyunk együtt (már összeköltöztünk 3hónap után) és még most is lángol a szerelmünk:)

2009. júl. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!