Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy fiú és lány között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy fiú és lány között legjobb barátság? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok:ezeket példának írtam,mert szerintem valakik között működik,valakiknél nem.és a körülményektől is függ.
2012. aug. 8. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát annak indult, de aztán kicsit több lett mint barátság, és bele is tört a bicskám ebbe az ügybe, pont tegnap.

Ettől függetlenül még lehet :)

2012. aug. 8. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen. De csak úgy, ha a párjával is jóban vagy, és nem féltékenykedik senki ok nélkül!
2012. aug. 8. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb barátom egy fiú, de ő meleg. :) 20/L
2012. aug. 8. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha akarják akkor lehet.
2012. aug. 9. 10:42
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem van fiú legjobb barátom, mindent kibeszélünk, nagyon helyes srác és attól működik, hogy nem jövünk be egymásnak.
2012. aug. 9. 10:54
 17/20 anonim válasza:
Persze hogy van. De az egyik fél mindig többet fog érezni,még ha nem is mondja. :) Ettől függetlenül nekem is van legjobb fiú barátom.
2012. aug. 13. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
2012. szept. 10. 19:31
 19/20 anonim válasza:
barátság igen, de legjobb barátság hetero férfi és nő között nem, ugyanis egyikőjük mindig többet fog érezni, tapasztalatból mondom. 16F
2013. máj. 9. 01:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Fél éve jött az osztályunkba 1 új lány. Velem beszél meg olyan dolgokat amit még a barátnőjével sem. Nagyon jól elbeszélgetünk. 1x olyan is volt, hogy facen 8 órát dumáltunk. Élőben is jól kijövünk egymással. Bár nekem nagyon bejön a lány és még én is bejövök neki lehet (haverok szerint). Én elmondtam neki, hogy bejön nekem meg minden. Ő meg nem hiszi el mert azt hiszi magáról, hogy csúnya meg, hogy vele senki sem járna és ezért nem hiszi el szerintem. Na mind 1. A lényeg, hogy szerintem lehet.
2013. dec. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!