Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, hisz az egyik legjobb barátom! Mit javasoltok?
Később meg bánnád, hogy nem tetted meg. Az öcsém is ebben a cipőben járt, először a lány elküldte a francba, de fél év próbálkozás után összejöttek. Ők is közeli barátok voltak, nagyon jól megértették egymást.. és most járnak.. nem tudom mennyi ideje, nem tartom számon, de járnak.
Próbáld meg! Nekem személyesen is van egy jó tapasztalatom a barátságból szerelemre, de mi azóta szakítottunk. Egy évig voltunk együtt, de azóta is barátok vagyunk és rendszeresen beszélünk.
Csak félek, hogy ha elutasít később más szemmel néz rám mint eddig.
19/F
Ez benne van a pakliban, én csak azt mondom, hogy nekem is bevált, szóval nem reménytelen. Tudom hogy nehéz. Döntsd el, hogy mi fájna jobban: Biztosan jó barátok maradtok, de sosem tudod meg, mit válaszolt volna - lehet hogy ő is szeret, vagy ha tudod, hogy nem szerelmes beléd és elhidegül tőled, mert tudja, hogy te hogy érzel és ő nem ugyanazt érzi?
Amúgy ha megtudja, hogy szereted és nem tetszik neki a dolog, akkor még mindig visszakaphatod, mint barátot, ha elég időt szentelsz rá és a baráti kapcsolatotokra.
Nem tudom mondjuk az mennyire lenne jó, ha szerelmes lennék valakibe, aki nem akar tőlem semmit, akkor inkább távol tartanám magam az illetőtől, mert ha látom akkor csak a saját szívemet fájdítom.
Ez marha bonyolult ügy. Döntsd el, hogy melyik fájna jobban.. a barát elvesztése vagy talán egy kapcsolat elvesztése Vele.
Egyáltalán semmi jelét nem adja annak, hogy esetleg többet is akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!