Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy az igaz szerelem túléli a távolság próbáját?
Figyelt kérdés
Több, mint 6 éve vagyunk együtt, de én ahol lakunk nem találom a helyem, jelenleg állásom sincs. Elszeretnék költözni 200 km-re a lakhelyünktől. Valószínű hetente 1 max. 2 napot tudnánk találkozni, legrosszabb esetben kéthetente. Az is lehet, hogy "csak" 1 évig menne ez így. Mit gondoltok?2012. aug. 8. 16:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne add fel, kitartás! Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ki tudtok tartani egymás mellett!
2/8 anonim válasza:
Nem hiszek a távkapcsolatban. DE a szükség nagy úr. Ha csak 1évről lenne szó, tudnátok egymáshoz járkálni, erős a szeretet is, akkor működhet, bár szerintem megviselné a kapcsolatotokat
3/8 anonim válasza:
Akkor nekem még nem volt részem az igaz szerelemben. Két kapcsolatom volt ami nagyobb távolsággal járt. Az egyik 4 év után vált azzá. Fél éven belül szakítottunk. A másik 1 év után lett az. 2 hónap után szakítottunk.
4/8 A kérdező kommentje:
Hehh...:S
2012. aug. 8. 17:58
5/8 MrPifta válasza:
mi 6 éve azt mondtuk: lehet hogy nem tart majd örökké, de amíg tart, addig is sok örömöt szerzünk egymásnak! És eddig tényleg... Szeretném ha ez megváltozna, de nem sok esélyt látok rá
6/8 anonim válasza:
szija én 7 honapja vagyok egyutt és 1600 kmre és tokéletes a kapcsolatunk :) nagyon ritkàn làtjuk egymàst de megvagyunk és birjuk :) sok sikert :)
7/8 anonim válasza:
200 km-re vagyok a barátomtól de szeretjük egymást így kibírjuk. Már fél éve így vagyunk.
8/8 anonim válasza:
működhet, légy kitartó... :))) ha komolyan gondolod és elkötelezed magad akk nincs lehetetlen! nekem bevállt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!