Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Akivel az interneten ismerkedtem meg, egy közös barátunk segitsègével.Mivel a "közös barátot" ismerem személyesen, ezèrt gondolom, hogy a srác sem lehet nagyon rossz ember. Már beszéltem vele többször facebookon, aztán msn-en mikrofonnal és cammal. Már több hónapja, szinte minden nap beszélek vele, és tartjuk a kapcsolatot, mivel találkozni nemnagyon tudunk mert eléggé messze lakunk egymástól.

Mikor fellép msn-re vagy rámír, mindig nagyot dobban a szivem.

És ő is ha nemvagyok fent, és fellépek, mindig mondja, hogy már úgy várt és annyira aranyos dolgokat mond még.

Ő bevallotta, hogy szivesen járna velem, de én visszautasítottam, mert nemnagyon vagyok oda a netes kapcsolatokért.

És nekem így jó, hogy csak barátok vagyunk.

Nagynehezen el is fogadta, de még mindig bókolgat nekem, és én is kezdem egyre jobban èrezni, hogy szeretem.

Tudom, hogy hülyeség hogy neten keresztül szerelmesnek lenni, de... én szeretem.

Ezt ő még nemtudja, és egyenlőre nem is akarom elmondani neki.

Majd pár hónap mulva, tervezgetünk egy talit, de kituggya, hogy mennyi idő lesz mire összejön?

Ès így annyira nemjo, hogy magamban kell tartanom..

Mit csináljak? Folytassam barátként? Vagy mondjam el neki? Vagy inkább hagyjam a fenébe. Csak az nemtudom, hogy menne-e..

Segitsetek!:'(

2012. júl. 26. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is neten nem hülyeség ismerkedni

Másodszor is először talakozz vele aztán beszelgessetek és amikor megbizonyosodtál arról hogy szereted akkor mond el neki de SZEMÉLYESEN!

Sok sikert! :)

2012. júl. 26. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne... A 15 éves barátnőm 7 hónapig járt egy 28 éves faszival úgy hogy az életükbe nem látták egymást élőbe, csak cam-on... persze itt más a helyzet, remélem neked több eszed van, mint neki...(amúgy az internetes ismerkedés tényleg hülyeség!) folytasd barátként, amíg nem találkoztok, aztán élőbe lehet szerelmesdit játszani
2012. júl. 26. 13:08
 3/7 anonim válasza:

én hasonló kép jártam de mégis teljesen máshogy.

mikor még 7éves voltam bulgáriában nyaraltunk és ott ismerkedtünk meg egy magyar családdal volt egy 8éves fiúk nagyon jóban lettünk még a nyaralás után is beszéltünk telefonon de aztán megszakadt lassan a kapcsolatunk. most egy éve elkezdtünk beszélni facebookon neki akkor volt egy barátnője és mikor volt a barátnője írt hogy puszi meg de mikor szakítottak akkor a beszélgetés végén írta hogy szeretlek meg bókolgatott és hát én is írtam gondoltam barátságból szeret. de én mióta elkezdtünk beszélgetni azóta mindennap rágondolok és egyre többet nem tudom kiverni a fejemből.de mikor oda került a téma hogy miért szeret akkor azt mondta hogy úgy érzi és én néha elhittem néha nem és most megmondtam neki hogy ez így egyikünknek se jó erre ő azt mondta sajnos megmondtam neki egy hete hogy hagyjuk a fenébe. és nem merek neki írni és ő se ír és félek soha nem láthatom többé

2012. júl. 27. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Azóta már biztos sok dolog történt mert nem friss kérdés de sztem elmondhatod neki mit érzel meg azt is h ennek ellenére úgy gondolod h barátként folytassátok taliig
2012. szept. 26. 18:15
 5/7 anonim válasza:
Szerintem sem hülyeség. Én is így ismertem meg egy srácot. Bár nem vagyunk együtt, de mind a ketten tudjuk hogy szeretjük egymást. Mindennél jobban találkoznék vele , csak hát Utahban lakik. Barátaim közül nagyon nem támogatnak, mert ez "hülyeség" de ők nem érzik azt amit én ha nem beszélnék vele megfosztanám magam egy meseszép dologtól. Ha van rá lehetőséged szerintem mindenképp találkozzatok amennyit tudtok. :) Én tuti ezt tenném. És megpróbálnám. Bár nem könnyű és szerintem hosszú távon nem megy, de légy kitartó mellette ha tényleg szereted :))
2012. okt. 21. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm:) jó tudni, hogy legalább van olyas valaki, aki átélte azt amit én, és érzett már úgy ahogy én.

mert aki még nem, az nemtudja milyen is ez..

2012. okt. 21. 20:11
 7/7 anonim válasza:
:) Én meg örülök neki ha tudtam segíteni valamit :) Szerintem mindenképpen mondd el neki :) És majd mondd el hogy mi történt ;) kíváncsi vagyok :))))
2012. okt. 22. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!