Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul?
Figyelt kérdés
A pasimtol kaptam fel szivet,amiben benne van a neve is.Nagyon orultem neki,csak az esett rosszul,hogy neki nincs fel szive,csak nekem vet(nem is tudtam h lehet kulon is venni).Kerdeztem,h o nem akarja hordani a nevem,azt mondta majd fogja 1x...2012. aug. 8. 14:23
2/8 anonim válasza:
Vágd ki a szíved, tedd fel egy madzagra és add oda neki.
3/8 anonim válasza:
mert elég ciki lenne amikor más csajjal és a csaj meglátja a szívecskét a neveddel..
4/8 anonim válasza:
És mi lenne ha Te adnál neki egy fél szívet a neveddel?
5/8 Hanariko válasza:
hát sértődni nem sértődnék meg, de elég fura, mivel ez tipikus páros ajándék... :/
6/8 anonim válasza:
nem hogy örülnél neki...én ilyen ajándékot még nem kaptam...de ha kapnék nagyon örülnék neki, nem azon fúrnám a párom hogy miért nem hordja...gyerekes...
N22
7/8 anonim válasza:
Utolsónak: A kettétörhetö sziv pont pároknak van kitalálva, és ha én kapnék egy fél szivet, nekem is furi lenne,h vajon a szerelmem miért nem teszi ki a másik felét,a nevemmel! Nekünk is van mindkettönk nyakába ilyen lánc medállal (csak nem szivbe) és abszolut nem ciki, még neki se:)
8/8 anonim válasza:
ez nem cikiség kérdése...én is gondolkoztam hogy veszek ilyet, de a párom nem hordaná a munkája miatt....;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!