Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meglepetés lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meglepetés lenne neki, vagypedig megharagudna, esetleg rosszúl esne neki? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nagyon sokat beszéltünk, de mivel külföldön lakik, így nem nagyon tudunk találkozni, csak egy évbe 1-2x...

Nekem nagyon tetszik, sőt szeretem is, de nem voltunk még "együt", nem volt csók, sem semmi, de szeretem, és úgy érzem ő is engem..

Agusztus végén megint találkozni fogunk, és ilyenkor családoknál szállásolnak el bennünket, mivel csoportosan megyünk, és ők is.

Arra gondoltam, hogy lebeszélném a családdal, hogy oda megyek, de a lány úgy tudja, hogy én nem megyek, csak a csoport többi tagja.

Igaz már mondtam hogy megyek, de kitalálnám hogy valami nagyon fontos közbe jött, és nem tudok menni.

Tehát mondanám hogy nem megyek, mindenki azt mondaná neki, hogy nem, de közbe meg ottlennék, és amikor a buszról szállnak le a többiek, akkor ott lennék én is..

Szerintetek ez jó ötlet?

Gondolkoztam még olyanon is, hogy veszek neki valami kis ajándékot, és azt odaadom..

Szerintem lesz csók is majd, már közel voltunk hozzá, sétáltunk csak kettesben, csak sajnos menniük kellet, ezért gondoltam hagyom, mert akkor jobban hiányozna...:S

16f(én)/16l

üzit is várok, vélemények, javaslatok?:S

Előre is köszönöm.

2012. júl. 21. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Uhh ez egy elég nehéz kérdés, nagyban függ a lány személyiségétől. Egyszer én is csináltam egy ilyet egy sráccal hogy eljátszottam hogy nem megyek és végül megjelentem a helyszínen és nagyon nagyon boldog volt bár megviselte kicsit a dolog... :( :D Én a lány helyében nem tudom mit tennék biztos nagyon örülnék hogy jössz, de a kérdés az vajon mennyire esett neki rosszul az átvágás... Augusztus végéig még nagyon sok idő van elég hosszú lesz eljátszani lehet jobb lett volna előtte 1 héttel a játék :D 18/L
2012. júl. 21. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Készülj fel arra, hogy nem egyedül fog leszállni a buszról...
2012. júl. 21. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
hülyeség. még a végén ő is kitalálná, hogy nem megy, aztán pofára esel. egyébként is egy ilyen kétes kimenetelű meglepetés kedvéért minek hazudni neki?
2012. júl. 21. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Ő igyis-ugyis megy, mert nála is lesznek csapattagok.Én megyek le a buszról..

Hát nem tudom, én is attól félek, hogy megviseli a dolog.

Azért raktam fel ilyen korán a kérdést, hogy ha netalán mégis eljátszom, legyen időm előkészíteni a terepet.

Nagyon hiányzok neki, azt mondta, meg hogy nagyon rossz lenne, ha nem mennék, és nagyon vár, meg ilyenek..

2012. júl. 21. 11:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő igyis-ugyis megy, mert nála is lesznek csapattagok.Én megyek le a buszról.. --> 3. válaszolónak
2012. júl. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!