Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani meglepetésötleteket?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt és most elutazott családjával nyaralni. Kb július 23-24én jönne haza. Szeretnék neki egy kicsit kedveskedni 2 hét távollét után és nem igazán tudom mivel, tudnátok nekem adni ötelek? (kisebb ajándékra, nem túl bonyolult édességfélére vagy kézzel készített meglepetésre gondolok) 16/L :)2012. júl. 11. 19:07
1/6 anonim válasza:
jajj hát főzz neki egy kiadós finom vacsorát! aki utazik, alig várja, hogy hazaérjen, és egyen. :)
2/6 anonim válasza:
őőőhm főzés topic nincs? Nem tudom, mert ott még nem jártam :D De szerintem itt csak perverz ötleteket fogsz kapni... ami nem baj, de nem is ehető.
Amúgy én bárminek örülnék. Igen, egy jó szopásnak is :D
Bármi, amit tudod, hogy kellhet neki, régóta szeretné, vagy csak rád emlékezteti. Mondjuk inkább vmi hasznosat, mint egy plüssmacit.
3/6 KMJ válasza:
Hát hogyha 70 éves akkor ásztatot kekszet, vagy egyéb süteményeket. Ha meg mondjuk 18, akkor nagyon művészi rajz, vagy parfüm, esetleg valamilyen fegyver, ólomból önteni dolgokat.
4/6 Pityeeesz válasza:
Szedd össze a cuccaid és költözz el onnan. Ez lesz neki a legjobb meglepetés.
5/6 A kérdező kommentje:
bocsi azt elfelejtettem írni, hogy nem élünk együtt és 17 éves :) szóval a költözés nem jönne be és nem vagyok egy túl művészi lélek sem :D
2012. júl. 11. 19:24
6/6 anonim válasza:
mikor alszik önts rá egy vödör vizet utána vaslapáttal lendülettel b@szd fejbe 100% siker ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!