Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit válasszak? (sehogy sem tudom eldönteni. )
Figyelt kérdés
1 hete elmentünk bulizni a haverokkal és megismerkedtünk 2 lánnyal, azóta én az egyikkel nagyon jóba lettem, csak sajnos élőben ritkán láthatnám, mivel kb. 20 KM-re lakik tőlem. Facebookon rendszeresen írunk egymással, és a legközelebb mikor találkozhatnék vele, az 18.-án lenne egy bulin, csak sajnos épp akkor mennénk Balatonra a haverokkal kirándulni, és én nem tudom, hogy hová menjek, mert a lányt még szeretném látni a nyári szünet alatt, de ha elmennék kirándulni, nemhiszem hogy láthatnám egy ideig, és egyszerre nem lehetek 2 helyen... Szerintetek melyik lenne a helyes választás?2012. aug. 8. 12:54
11/14 anonim válasza:
18-a baromi messze van. A párom és én is dolgoztunk, de ő bírt utazni 36 km-t miattam, és ugye az az ő költsége volt, én csak 1-2-szer mentem hozzá. Ok, én albérletben laktam, ő anyjával, tesóival, szóval nálam ideális volt a helyzet.
12/14 anonim válasza:
mekkora dilemma...benesz*rjak...ha igazán érdekel a csaj akkor találkozol vele...ha nem olyan fontos akkor a haverok...20 km-en vagy fennakadva??? ez most komoly? létezik busz is...főleg ha diák vagy 20 km-re elmész 150-200 ft-ból...
N22
13/14 anonim válasza:
20 km az semmi...ismertem valakit akik 150-re voltak egymástól és mégis sikerült nekik együtt maradni.
14/14 anonim válasza:
Pattanj bicajra vagy buszra es menj el a csajhoz most, vagy most szombaton. Strandoljatok, vagy szombaton menjetek discoba.
18.-an meg haverok buli balcsi.
Ennyi!
(Az en baratom anno amikor lekeste a buszt, 10km-ert kocogott hogy idöben ott tudjon lenni a talin.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!