Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal és van egy 7 hónapos kisfiunk. Ö sajnos egész nap nincs itthon a barátjával megy ide-oda éli a kis külön világát. Mikor hazajön persze vitázunk ezen és nagyon összeveszünk,van olyan hogy meg is ver.
Többre nézi a barátját mint minket. :(
Én itt vagyok 21 évesen és már sanaxot szedek minden nap ,hogy birni tudjam mert már elegem van shova nem járok,csak a kisfiamra vigyázok és megcsinálom a ház körüli teendőket. A facebookon is irogat a nöknek hogy kivel mit csinálna sex terén,de köztünk már fél éve nincs semmi. Sajnos a szüleimhez és senkihez se tudok költözni,mert nem vagyok velük joban.
Szerintetek mit tegyek,hogy ne túltegyem magam ezeken,mert már minden napom sirással telik.
Hányszor hallottam már ilyet...
Bocsánatot kérsz aputól és elhúzol a p*csfejtől, ennyi.
Ha tied a ház, küldd el a .
Ha nem, akkor költözz el a .
milyen szülők már az ilyenek bakker.
m1 így is úgyis el kell húznod onnan.
bár mivel sanszos h nem fogod megtenni 1 kis hangulatzene a leendő totálisan sérült gyerekednek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!