Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbasztam mindent! (? )

Figyelt kérdés

A pasim(17) akivel 11hónapja együtt vagyunk csináltatott velem egy új Facebookot mert féltékeny volt. Mondta hogy ne beszéljek senkivel stb. a haverja bejelölt és akit ismerek is, ráírtam hogy "szia ismerlek?:DDDDD" a pasim belelépett a faceba és elolvasta kikészült hogy tudom hogy milyen féltékeny meg minden ezért szakított, meg hogy ő már nem tűr többet. utána elolvasta a barátnőmmel is a beszélgetést akinek írtam hogy : "Mondtad Vikinek Ricardo-t? imadom:(" itt van a kép amit a pasimnak is átküldtem már ahogy meglátta [link] ( úgy szoktunk hülyéskedni hogyha meglátunk egy öregembert vagy csúnya pasit azt mondjuk hogy "Őőő a szerelmeeem!" )

Hogyan hozhatnám rendbe? :(

16/L

2012. aug. 7. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nem sok mindent veszítettél
2012. aug. 7. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts ezzel a balf.sszal! Ha ennyire nem bízik benned, az nem jó; ez így nem jó kapcsolat!
2012. aug. 7. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy szereted de hidd el, a normális mértékű féltékenység is képes tönkretenni egy kapcsolatot, ez pedig már beteges. nekem is volt már hasonló, a volt barátomnak megadtam a fészbuk jelszavam hogy lássa miket beszélek, de még így is állandóan féltékenykedett és engem baszott le amiért rámírtak fiúk,pedig én tök bunkó voltam mindenkivel. 13 hónap után szakítottam vele. persze nem csak emiatt, de hidd el nem lehet így együttlenni valakivel:( kérdezd meg,mértnem bízik benned..
2012. aug. 7. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a normális választ :)

# 3/4 A párkapcsolat témába tettem a kérdést. idióta.

2012. aug. 7. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy ne akard rendbe hozni. Önálló ember vagy, önálló érzésekkel és gondolatokkal, nem a pasid tulajdona.

Mi az, hogy csináltat veled egy új FB accountot? És ellenőrzi, hogy kivel mit kommunikálsz? Ha velem ezt valaki megpróbálná, az azonnali TöbbetMegNeLássalak a legkevesebb.

2012. aug. 7. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Most miért törlődött ki az a komment? xd
2012. aug. 7. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
HKHV! köszönöm.
2012. aug. 7. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Áá,húgomnak is volt egy ilyen barátja, amikor beszéltük fb-n és húgom 15 percig nem írt vissza, akkor már kérdezte, hogy mivan megcsalsz? meg besértődött.. ez kb ugyanaz az eset... szerintem csak nyertél a szakítással.. :D
2012. aug. 7. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát.. ha ki is békülök vele akkor megbeszélem vele hogy ez és ez van..:) köszi!
2012. aug. 7. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem érdemes kibékülni vele. Ha ennyire beleszól mindenbe, hogy új Facebookot csináltat, meg beleolvas az üzeneteidbe. Senkinek nem engedném, hogy ilyeneket csináljon.
2012. aug. 12. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!