Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magam alatt vagyok. Hogyan tudnék újra visszakerülni a valóéletbe?
ha kedves/rendesek vagyunk az a baj, ha bunkók és rámenősek akkor meg az :D
Erre csak ezt tudom mondani, sztem csak beképzeled hogy az a 30 szexet akar csak...
Olvasd el Csernus Nő című könyvét. Kapsz tőle egy pofont, de felráz az biztos. Az a leggázabb, a legnagyobb kicseszés magaddal, ha tudod mit kellene tenned, de nem teszed. Vaknak lenni is gáz, de aki vak, az legalább észre se veszi, hogy mekkora kakában ücsörög, max érzi, hogy kicsit büdös van. A szemedet kinyitni fáj, neked már fáj, már koncepciód is van, mégsem teszed.
A saját életedért egyedül te vagy a felelős. Nem a szüleid, nem a gyerekkori traumáid, nem a pasik, hanem te magad. Az elejét és a végét is egyedül oldja meg az ember. A közte levő időszak sokkal könnyebb, azt is meg tudod oldani!
Gyerünk, cselekedni, napról napra.
Hasonló cipőben járok,de csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, ettől még tényleg lehet lesz rosszabb, gondolj arra,hogy annyi srác mászkál még a világon,fogsz nála jobbat találni,lehet nehéz ezt még elhinni,de így lesz.:) a sport pedig nagyon jó,levezeted legalább a feszültséget,teszel az egészségedért,és még csinosodsz is. :) kitartást,nem érdemes szomorkodni valakiért,aki talán meg sem érdemli,hogy szomorúan töltsük az időnket.
http://www.youtube.com/watch?v=L3HQMbQAWRc
Don't worry,be happy !:)
Kérdezô, én már sok mindent megjártam. Szinte mondhatom, hogy a pofáraesés mestere vagyok. Mivel korrektül válaszolsz másoknak, korrekt választ érdemelsz.
Csak egyszerûen éld az életed nyitott szemmel. Két iskola és a sport nagyon jó. Ha esetleg ajánlhatok sportot, akkor a társastáncot ajánlom. Én versenyedzéseket is vettem, de nem kell ilyen komolyan venni, klub szinten is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!