Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon magam alatt vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magam alatt vagyok. Hogyan tudnék újra visszakerülni a valóéletbe?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom elég komolyra sikeredett már együtt éltünk,családot terveztünk amikor a kedves anyukája közölte h nem vagyok szimpatikus hagyjon ott. És ő megtette. A kapcsolatunk alatt bizony felszaladt 5 kiló plussz. Illetve lelkileg is megviselt a dolog. Ráadásul azóta 2 pasival ismerkedtem és velük se jött össze a dolog... Ezen kívül legalább 30 pasi van aki csak szexet akar... Most eljutottam már oda hogy magamtól is hányni tudnék de attól is ha egy pasi hozzám ér vagy rám ír....:/ Mit lehetne tenni, hogy ez az érzés elmúljon?
2012. aug. 7. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha kedves/rendesek vagyunk az a baj, ha bunkók és rámenősek akkor meg az :D

Erre csak ezt tudom mondani, sztem csak beképzeled hogy az a 30 szexet akar csak...

2012. aug. 7. 21:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Természetesen próbáltam nyitni más pasik irányába... De mikor hozzám értek kb sikítani tudtam volna... Természetesen próbálok más elfoglaltságot keresni. 2 iskolába járok és mellette elkezdtem sportolni is. Ami szintén nagyon nehéz ilyen lelkiállapotban.. De próbálok tovább jutni...
2012. aug. 7. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Olvasd el Csernus Nő című könyvét. Kapsz tőle egy pofont, de felráz az biztos. Az a leggázabb, a legnagyobb kicseszés magaddal, ha tudod mit kellene tenned, de nem teszed. Vaknak lenni is gáz, de aki vak, az legalább észre se veszi, hogy mekkora kakában ücsörög, max érzi, hogy kicsit büdös van. A szemedet kinyitni fáj, neked már fáj, már koncepciód is van, mégsem teszed.

A saját életedért egyedül te vagy a felelős. Nem a szüleid, nem a gyerekkori traumáid, nem a pasik, hanem te magad. Az elejét és a végét is egyedül oldja meg az ember. A közte levő időszak sokkal könnyebb, azt is meg tudod oldani!

Gyerünk, cselekedni, napról napra.

2012. aug. 7. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja és a szexet egyelőre felejtsd el. A maszturbálást is hagyd a francba. Formáld az alakod, meg a lelked, a többi majd jön magától. Ne akarj pasizni, érezd jól magad egyedül mindenekelőtt. Majd ha már nem magányos leszel, hanem önálló, akkor találsz társat is.
2012. aug. 7. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok,de csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, ettől még tényleg lehet lesz rosszabb, gondolj arra,hogy annyi srác mászkál még a világon,fogsz nála jobbat találni,lehet nehéz ezt még elhinni,de így lesz.:) a sport pedig nagyon jó,levezeted legalább a feszültséget,teszel az egészségedért,és még csinosodsz is. :) kitartást,nem érdemes szomorkodni valakiért,aki talán meg sem érdemli,hogy szomorúan töltsük az időnket.

http://www.youtube.com/watch?v=L3HQMbQAWRc

Don't worry,be happy !:)

2012. aug. 7. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdezô, én már sok mindent megjártam. Szinte mondhatom, hogy a pofáraesés mestere vagyok. Mivel korrektül válaszolsz másoknak, korrekt választ érdemelsz.

Csak egyszerûen éld az életed nyitott szemmel. Két iskola és a sport nagyon jó. Ha esetleg ajánlhatok sportot, akkor a társastáncot ajánlom. Én versenyedzéseket is vettem, de nem kell ilyen komolyan venni, klub szinten is elég.

2012. aug. 8. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!