Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon magam alatt vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magam alatt vagyok. Hogyan tudnék újra visszakerülni a valóéletbe?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom elég komolyra sikeredett már együtt éltünk,családot terveztünk amikor a kedves anyukája közölte h nem vagyok szimpatikus hagyjon ott. És ő megtette. A kapcsolatunk alatt bizony felszaladt 5 kiló plussz. Illetve lelkileg is megviselt a dolog. Ráadásul azóta 2 pasival ismerkedtem és velük se jött össze a dolog... Ezen kívül legalább 30 pasi van aki csak szexet akar... Most eljutottam már oda hogy magamtól is hányni tudnék de attól is ha egy pasi hozzám ér vagy rám ír....:/ Mit lehetne tenni, hogy ez az érzés elmúljon?
2012. aug. 7. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért baj az, hogy ha valaki csak szexet akar ?
2012. aug. 7. 20:20
 2/16 ASOT ***** válasza:

Elfogadni a helyzetet, elfogadni saját magad, és túllépni. Lezárni az eddig félresikerült életedet, és lapozni egyet elkezdeni olvasni a következő fejezetet, melynek lehetne az a címe, hogy : "Még 1x ekkora idióta nem leszek és vidám leszek!" :)

Azon kívül meg hááát elég fura h 30 ból 1 srác sem akart mást csak szexet.

De ha meg feladod és mindenkit elutasítasz akkor vegyél egy pipát, 2 kötőtűt fonalat és kezdj el kötögetni....

Ismerkedj továbbra is.

És nem kötelező mindenkivel megismerkednek aki nem unszimpatikus utasítsd el, de aki meg kicsit is érdekes és szimpi azzal ülj le adj egy esélyt arra, h megismerd aztán ha nem tetszik nem jön be mert fogyatékos avagy csak szexre menne nála a dolog, akkro meg ágyőőőőőő

De legalább ittál egy Martinit

2012. aug. 7. 20:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj ha megmondja.. hanem mikor adja hozzá a szép körítést meg mikor verseny megy belőle hogy kinek sikerül először... nem találom viccesnek egy percig sem.
2012. aug. 7. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
Én nem csak szexet akarok, és anyám 10 éves korom óta nem mondja meg mit tegyek! Jöhet a levél! ;)
2012. aug. 7. 20:27
 5/16 ASOT ***** válasza:

és ez még is hol történik ilyen sűrűn?

szórakozóhelyen vagy az utcán vagy a hentesnél?

Amúgy értelek de nincs mit tenni, ha azt akarja vagy nem szimpatikus a srác akkor köszönsz és pá elmész szépen.

Nem kell végig hallgatni az egészet.

De amíg nincs szupererőnk h a másik fejébe lássunk addig sajnos meg kell ismerni kicsit az pedig beszélgetéssel jár...

2012. aug. 7. 20:30
 6/16 ASOT ***** válasza:
bocsi, lehet h biztató szavakra vártál és hogy jajj szegénykém meg sírok veled együtt.. csak azaz igazság hogy ha jó alaposan végig gondolja az ember akkor ilyenkor pont nem az kell h együtt sírjunk a barátunkkal haverunkkal, sorry ha sértő voltam.
2012. aug. 7. 20:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem...nem vártam el, hogy sajnáljatok. És én is tudom hogy mit kellene tennem.. Az eszem tudja.. de sajnos rengeteg negatívum ér mostanában és egyszerűen én hiába akarom, hogy jobb legyen... Csak rosszabb lesz
2012. aug. 7. 20:39
 8/16 ASOT ***** válasza:

nem tudom mit mondhatnék még. nincs több csak annyi, hogy ennyivel ne add fel.

hidd el az életben lesz ennél még rosszabb is...

az hogy ez a f@sz meg otthagyott 1 szóra akkor meg ennyire nagyon szeretett, még ha az anyja mondta akkor is.

Nyiss új fejezetet, nem könnyű lapozni de lapozz,

sose add fel.

Bármikor becsaphat a villám....

2012. aug. 7. 20:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Hobbid nincs? Akkor legyen. Sajnos a nők ott szúrják el, hogy nincs hobbijuk.

Az azért elég durva, hogy a mami hatására dobbantott a srác. De mivel nem ismerlek benneteket, nem tudom melyikőtökkel volt gond.

2012. aug. 7. 20:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Hobbid ha nincs, én ajánlanám a horgászatot, jöhetsz velem, előny ha van motorcsónakod! :)))
2012. aug. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!