Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Büdös a szám. Mit tegyek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Funkyboy135 kérdése:

Büdös a szám. Mit tegyek! Fogat is szoktam pedig mosni meg szájvizezni is. Mit csináljak hogy a bnőmmel csókolozni tudjak?

Figyelt kérdés

#szà
2012. aug. 7. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menj el fogorvoshoz.
2012. aug. 7. 14:49
 2/12 okoska31 ***** válasza:

állj le a cigivel, kávéval, alkohollal - ha használod ezeket.

egyél kevesebb húst, változtass a táplálkozásodon.

csókolózás előtt egyél mentolosat (TIC-TAC, rágó, ilyesmi.)

2012. aug. 7. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj el fogorvoshoz, lehet hogy olyan gond van a fogaddal amit te nem veszel észre.
 4/12 anonim ***** válasza:
Rágó. De amúgy ha tlg tiszta a szájüreged, akk gyomorbajok lehetnek. Ezzel fordulj orvoshoz. Emellett ajánlom a citrusfélék fogyasztását
 5/12 A kérdező kommentje:
akkor találkozáskor a nyelvem alatt tak tak bejön meg?
2012. aug. 7. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
tik tak az én taktikám
2012. aug. 7. 14:54
 7/12 okoska31 ***** válasza:

hány éves vagy kérdező? nyelved alatt tik-tak? nyelesd le vele, hátha mindjárt meg is fullad...

úgy értettem, hogy egyél meg egy pár tik-takkor, alaposan szétrágva - hogy erőssen hasson, mielőtt smároltok.

nekem volt dohányzó csajom, pont ezt csinálta. nem, hogy ciki lett volna, még imponált is, hogy ennyire figyelmes, hogy elfedi a dohányzás okozta szájszagot.

2012. aug. 7. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

Nézed meg itt hátha találsz választ. Mer ez sok mindentől lehet.

2012. aug. 7. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fogászati és belgyógyászati vizsgálat jót tenne,talán olyan problémákra deríthet fényt,amikre eddig nem is gondoltál
2012. aug. 7. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:

1) fogorvos

2) a nyelvedet is jó alaposan mosd meg - szerintem a bűz legnagyobb része a nyelvről ered.

21F

2012. aug. 7. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!