Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi vonzóbb egy sovány lány vagy a teltebbek?

Én inkább a teltebb kategóriába tartozom. Kaptam már hideget meleget az alkatom miatt. Írjátok már meg egyéni véleményeteket a témáról.

2012. aug. 7. 13:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo! Nem allsz te egy kicsit tul sokat a tukor elott?? En nem szeretem a vekony noket mert en sem vagyok tul vastag alkatu. Paromon is van mit fogni (joval tobb mint rajtad). Velemenyem szerint te meg nem tartozol abba a kategoriaba, hogy "telt".

F34

2012. aug. 21. 10:11
 32/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a cicikkel nincsen baj. Neki ekkora és kész. Hogy miért mondja, hogy telt? Fogalmam sincsen. Szerintem így jó ahogy van. Mondjuk az én ízlésemet nézem akkor pár kiló plussz nem ártana neki, de a cicikkel semmi baj.
2012. aug. 21. 10:11
 33/38 anonim válasza:
Én személy szerint nem szeretem az olyan sovány nőket akik csont és bőr. Szerintem neked nem kellene fogynod 1 dekát sem mert nagyon jól nézel ki és a cicieid sem kicsik. Ha valaki azt mondja hogy fogynod kéne ne hallgass rá.
2012. aug. 21. 10:29
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem is vagy telt!! :O

Jézusom, ezt miből szűrted le mégis? Komolyan nem értem... :)

Bár ennyitől, hogy itt írkálnak idegenek tuti nem jön helyre az önértékelésed, szóval ennek érdekében én a helyedben elkezdenék sportolni, az elég nagy önbizalmat tud adni. (Na meg persze amúgy is jó érzés)

De egyébként rendben vagy teljesen.

2012. aug. 28. 11:13
 35/38 anonim ***** válasza:
Kerdezo megnyugtatlak. Itt gyakorin minden nonek hatalmas dudai es tokeletes teste van, tovabba minden ferfi kigyurt es 25 centis farka van. Nem kell mindent elhinni amit irnak. Eleg jo alakod van, van mit fogni es a melled sem kicsi. En vekonyabb alaku vagyok mint te es nem szeretem a kover lanyokat, de te belefernel. Inkabb arra vigyazz, hogy ne hizz el es mozogj sokat, orizd meg amid van!;)
2012. szept. 6. 10:43
 36/38 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy! :)
2012. szept. 6. 11:00
 37/38 anonim ***** válasza:

szerintem csini vagy :)

(lány ként mondom ezt- heteró)

2012. szept. 6. 14:05
 38/38 anonim ***** válasza:

Szerintem te vékonyabb vagy, mint ahogy leírtad magad:)

A paráid kövér nőt mutatnak, a kép meg nem:)

2012. szept. 25. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!