Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi vonzóbb egy sovány lány vagy a teltebbek?
Én inkább a teltebb kategóriába tartozom. Kaptam már hideget meleget az alkatom miatt. Írjátok már meg egyéni véleményeteket a témáról.
2012. aug. 7. 13:40
21/38 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de megnyugtathatlak hogy teljesen jó az alakod!:)
és a cicid is rendben van! ne aggódj!
22/38 anonim válasza:
Még mindig amondó vagyok, hogy ne retusáld ki az arcod és a kalap sem kell.
23/38 A kérdező kommentje:
A kalap miatt készült a kép! :D
2012. aug. 7. 15:03
24/38 anonim válasza:
sztem jó az alakod teljesen átlagos. hát ebböl a szögböl nem nagyon lehet látni a melled. esetleg egy szembeni képből vagy melltartó nélkül lehetne
25/38 anonim válasza:
Egy randi!? Nem érdekel? Nekem bejössz!
26/38 anonim válasza:
Pont hogy ebből a szögből lehet jól látni a mellét.
Amúgy jól nézel ki. A melled is jó. Csak azért mondták, hogy kicsi, mert már hozzászoktak a pushup-os melltartós képek (és a tőled sokkal idősebb nők) látványához. Vagyis nem tudnak objektíven gondolkodni. Ezt figyelembe kell venni!
Amúgy hol laksz, hány éves vagy?
27/38 anonim válasza:
Kérek egy képet privátba és el mondom,hogy mit gondolok. Am nem szeretem a sovány lányokat,nálam előnyösebb ha úgymond "van mit fogni" a lányon :)
28/38 anonim válasza:
hasról lehetne fogyni, de jó ez
az a kalap ritka szar, undorító
29/38 anonim válasza:
Meg mindig kicsi a melled.. Az optikahoz meg semmi koze..csak ha nem fisheye obtikaval fotozz..
30/38 A kérdező kommentje:
Mit gondoltál, hogy egy délután alatt meg fog nőni?
2012. aug. 8. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!