Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Kit választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Kit választanátok inkább barátnőnek, okosat de csúnyát vagy szépet de butát?

Figyelt kérdés
Melyik választanátok inkább egy olyan lány aki kicsit duci +10 +15 kg de fel lehet rá nézni nagyon okos, esetleg még orvos vagy jogász vagy nagyon szép szexi lányt, de elég iskolázatlan, tanulatlan, butácska szegényke?
2012. aug. 7. 12:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És mellé a személyiség? Ha okos, de mellé kiállhatatlan vagy buta, de figyelmes, az sokat tud billenteni a mérlegen.
2012. aug. 7. 12:28
 12/19 Mókusgyilkos ***** válasza:

am kérdező: ne álmodozz. attól h 1 csaj szép még nem hülye sőt attól h 1 csaj nem végzett 20 egyetemet még lehet normális de még akk is lehet szerethető ha épp h pislákol benne az értelem [bár akk nekem már személy szerint nem kell]

de az h majd 1 adonisz rá kattan 1 csúnya de okos csajra mikor ott áll mellette 20 szép de okos / elmegy de okos/ szép de ha nem is okos legalább értelmes csaj aki rá van kattanva na az esélytelen.

2012. aug. 7. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt látom még nem tudod,hogy aki iskolázott,az is lehet idiót,és aki 8 általánossal van,az is lehet okos.Ismerek olyan ügyvédet,aki a szorzótáblát se tudja...
2012. aug. 7. 12:30
 14/19 Mókusgyilkos ***** válasza:

jellem: szerinted milyen jelleme lehet ha szerinte a szép csajok kapásból hülyék ?:D mert kb ez jön le a kérdésből.

am van amire jó az ilyen csaj: MineCraft öcsém! vet 1 "szexi" pillantást a monitorra és sugárban tör fel a redstone :)

2012. aug. 7. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy az orvos/jogász és egy másik csaj a butácska és van egy pasi, aki meg tetszik, csak lehet, hogy inkább a másik csajra van rákattanva. Ha ő kell neki, akkor felejtsd el. Meg, ha azt hiszed, h. egy pasi tényleg csak azért járna veled, mert magasan iskolázott vagy, akkor tévedsz. Nyilván a butácska nőket sem szeretik a pasik, de azért, nehogy azt gondoljuk, hogy egy papírral fel vagyunk mentve iq és eq-ból.
2012. aug. 7. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:

"nagyon okos, esetleg még orvos vagy jogász"

Mert attól aztán nagyon okos lesz :) Szerintem egyetértünk abban, hogy nem így lehet mérni az okosságot (pl. diplomák számában, stb). Másrészt, ha tényleg nagyon durván okos, akkor lehet rosszul érezném magam mellette.

És a +10 +15 kilót le tudja dolgozni, de ha eleve ronda az arca mint a bűn, akkor azzal nem lehet mit kezdeni.

Az iskolázatlan, tanulatlan, butácska lány meg még tanulhat. És ráadásul szép is.

Szerinted melyiket választanánk?

2012. aug. 7. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten irritálnak a buta, ostoba, sötét lányok, szóval inkább duci és okos legyen, amúgy is szeretem a duci lányokat.
2012. aug. 7. 13:08
 18/19 DrMagic válasza:
Nem kihagyandó az elosztás. Ha mondjuk gusztustalan és gátlástalan (lásd többet mutat, mint amit a jó izlés valamennyire enged)akkor inkább a kicsit gyagya. De ha egy kicsit telt és szépen van elosztva az a plusz, akkor inkább az iskolázott.
2012. aug. 7. 17:57
 19/19 anonim válasza:
Hát sztem az elsőt válaszd...max húzol rá egy zacskót
2013. aug. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!