Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kellene tolerálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellene tolerálnom ha nem néz a szemembe?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a párommal. Eddig minden jól ment, mindent meg tudtunk beszélni, nem volt köztünk nagy veszekedés. Mostanában azt vettem észre, hogy nem néz a szemembe, vagyis rámnéz, csak ha esetleg szeretnék egy kicsit szemezni, ami valljuk be, néha jól esne, mindig pofákat vág zavarában és elfordítja a fejét. Szóvá tettem neki, hogy miért nem tud hosszabb ideig rám nézni, úgy kezel mintha egy átlagos ember lennék a környezetéből. Nem látom azt a tekintetet, ahogy a barátnőjére kell, hogy nézzen. Azt válaszolta, ez neki kínos. Nekem ez rosszul esik, jó, egy félig idegennel ne tartsa olyan hosszan a szemkontaktust, de velem....kínos? Felfújom a dolgot? Szeretkezés közben sem néz mélyen a szememben, sőt átsuhan rajtam a tekintete, pedig nekem a szenvedélyre lenne szükségem együttlétkor, nem csak a testiségre. Hogy álljak ehhez a helyzethez?
2009. júl. 20. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Megcsal. Dobd.
2009. júl. 20. 09:06
 2/5 anonim válasza:
100%
valami biztosan áll a háttérben!! az ember akkor nem mer a másik szemébe nézni ha szégyell valamit! egy párkapcsolaton belül viszont szerintem fontos lenne hogy elmondja a dolgokat akkor is ha neki kínos.. együtt biztos jobban menne a megoldás!! de jó esély van arra is hogy tényleg csal! beszélgess vele mert valami tuti hogy nincs rendjén!!
2009. júl. 20. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják, a sunyi ember nem néz a másik szemébe.

Valamit biztosan titkol előled. De kívánom, hogy ne legyen igazam/igazunk.

Próbálj beszélni vele.

2009. júl. 20. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
ááááh, nemár. sztem nemtitkol semmit, lehet télleg kínos neki, és pont a 2 és fél év miatt. mivel ez elég hosszú idő. régebben, mikormég randizgattatok, a szemedbe nézett valszeg, mert akkormég kellett ugye csábítani, meg biztos jpasinak érezte magát, meg ilyenek. mostmegmár, ennyi idő elteltével, változnak kiscit a dolgok, valszeg a lángolás is eltűnt már, és ilyenkor lehet neki túl "megjátszottnak" tűnne ez a nézzünk csábosan egymás szemébe. sztem ennyiről lehet szó.
2009. júl. 20. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akik nem bírnak olyan emberek szemébe nézni akik tetszenek nekik stb., de bazzz két és fél év után ez elég kemény. tuti titkol valamit,ilyen nincs hogy egyszercsak kínos lesz neki a másik szemébe nézni...

én is remélem hogy nincs igazunk...

írd meg majd ha kiderítetted mi is a baja!

2009. júl. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!