Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is előfordult, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult, hogy pl. egy pasinak vagy lánynak tetszettél vagy szimpatikus voltál, és te nem akartál tőlle semmit?

Figyelt kérdés

Oda akartam kilyukadni, hogy azért nem lett a dolgogól semmi,azért nem akartál semmit, meszámítva, hogy nem akartál/akarsz semmit, mert a SORS nem neked szánja.

Szóval ilyen értelemben hisztek a sorsban?

Köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 20. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szted van olyan, akivel nem fordult ez elő? lol
2009. júl. 20. 08:10
 2/4 A kérdező kommentje:

ok, igazad van, de azt is írtam, hogy te mit gondolsz arról, hogy ez szted azért van, mert a sors nem neked szánja?

Ilyen értelemben hiszel a sorsban?

Végigovastad amit írtam?

2009. júl. 20. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
velem nagyon sokszor voltilyen, h tetszettem sok mindnekinek, de nemlett belőle semmi, mert nekem nemtetszettek az illetők :D ez nem sors, hanem eccerűen nemtetszett, nemvolt szimpatikus, és kész.
2009. júl. 20. 10:47
 4/4 anonim válasza:

velem ez sokszor megtörténik hogy olyanoknak teccek, akik nekem nem jönnek be...csak nálam az a rossz hogy a legtöbbjük barát, és én tényleg csak barátként tekintek rájuk, és ha megmondom nekik hogy bocsi de nekem csak barát vagy semmi több, utána már alig beszélünk; azelőtt meg kb ilyen 3-4 órát msn-en folyton...

Amúgy ez nem a sors!!! Ez csak azért van, mert más az ízlésed!

2009. júl. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!