Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Történet alul.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Történet alul.

Figyelt kérdés
Szóval van egy szerelmi háromszög, én vagyok a szerető, 22 éves srác. Kalandnak indult a lánnyal, de több lett belőle sokkal. Azt mondja a lány, hogy szeptembertől tervez velem komolyabban, mert akkor a munkája miatt egy városban fogunk élni, és akkor barátként tud elválni a mostani barátjától, mert megbeszélik, hogy nem tudnak találkozni. De addig is szeretnék vele lenni, mert többet jelent nekem mint egy kaland. És én is neki. Szóval mit tegyek szerintetek? És mi lesz ha mégsem szakítabaj nyár végén? Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. júl. 19. 22:23
 1/7 A kérdező kommentje:
*szakítanak.
2009. júl. 19. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

tisztázni kéne hogy miért is nem szakít akár még ma a barátjával... ha egyszer veled akar lenni,tudja... akkor mi értelme van a jelenlegi barátjával lennie?

ne áltasson senkit.. nem kell eljátszani azt hogy dejó addig is van valakim..

ez nemszép dolgo a lány részéről..

beszéljétek meg

2009. júl. 19. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
amúgy meg ha igazán szerette őt akár egy pillanatig is akkor legyen benne annyi hogy addig sem áltatja a másik fiút.. értelmetlen addig húzni.. szegény fiú meg elhiszi hoyg azért mert "nem tudnak találkozni" sajnálom őt
2009. júl. 19. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Szia...Hát nem vagy egyszerű helyzetben.

Mondjuk nem értem a lány miért nem szakít a barátjával, ha neki is többet jelent a köztetek lévő dolog mint egy kaland...

Szerintem nem lesz könnyű nekik egyik napról a másikra csak úgy elválni, a munka miatt...szóval nem értem miért jó ez a lánynak...barátként meg nem hiszem hogy sikerül szétválniuk így...Hát elég furcsa az biztos.

szerintem ez a lánytól nem korrekt így, mert ha azt vesszük ő most megcsalja a jelenlegi barátját...neked ez így jó?? Mert hiszen te sem kapod meg teljesen a lányt, illetve nem lehet teljesen a tiéd hiszen másé is...osztozkodsz. Szerinted nem érdemelsz meg egy lányt aki csak téged szeret, csak téged csókol, neked adja magát???

Nem gondolod, hogyha megteszi ezt a jelenlegi barátjával, akkor veled nem fogja? Mindenkinél van egy picit jobb? Szóval ezen gondolkozz el, és ha ezek után is akarod a dolgot...akkor várj a lányra, ha megéri neked. Mert itt jön a képbe az a dolog is, hogy esetleg nem szakítanak. A lány a munkája miatt oda is költözik? Vagy esetleg hétvégente hazajár majd ahol most is lakik? Mert akkor ugye nem feltétlen kell szakítania a barátjával, hiszen sokan vannak hasonló cipőben...

Nem tudom, de annyit tudok tanácsolni hogy mérlegeld mit ér neked a lány, a kapcsolat ( ha egyáltalán lesz e belőle)...

Minden jót, sok sikert és szép napot!

19 L

2009. júl. 19. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
nem fog felköltözni, csak hétfőtől-péntekig... én sem értem miért nem szakítanak most... köszönöm az eddigi válaszokat:)
2009. júl. 19. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha ló nincs,szamár is jó alapon te tökéletes leszel neki a "közös városban".
2009. júl. 19. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

hát én ilyen csajjal nem jönnék össze már bocsi. meg nem is bíznék meg benne, hogy hétvégén, amikor a mostani városában lesz, nem a mostani barátjával lesz majd.

nah meg az őszinteséggel sem áll túl jól a csaj. semmivel nem lenne nehezebb azt mondania most, hogy bocsi de nem szeretlek már, és nem megy tovább, mint azt, hogy a munka meg a másik város miatt nem megy. eléggé kamuszagú amúgy is, főleg ha hétvégente hazajár. legalábbis a srác biztos levágja, hogy van más ok is, ha van egy kis esze.

2009. júl. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!