Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy is van ez? Miért nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? Miért nehéz a 30 körülieknek társat találni?

Figyelt kérdés
30 éves elmúltam, mások által csinosnak, műveltnek tartott lány vagyok az életem jól alakul (t) leszámítva, hogy egyedül élek,hogy mi lehet ennek az oka azt nem tudom.Szeretném ha lenne egy társam akiben megbízhatok, aki szeret és én mindezt viszonozni tudjam neki. De nem adatik meg. Nem tudom mit kellene tennem. Amikor nyitok akkor általában nagyon mellé nyúlok és elmegy a kedvem az ismerkedéstől.
2009. júl. 19. 21:47
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászólók!

A csajszi megszólítás számomra nem ledegradáló, a keresztnevemen mégsem szólíthat! Igaza van 22:59-es nek az én megszólításom kedves (ne haragudj a 22:59 megszólításért)!

Természetesen nem volt rámenős és ha vissza olvassátok a beszélgetéseket semmi ígéret nem volt egymás felé, beszélgettünk.

22:59-es szimpatikus fiú, a hozzászólásaival, sőt (mert ugyebár láttam a fénykép(ét)ed) mint ember is , de ennyi.

Köszönöm a hozzászólásokat és megkérek mindenki a továbbiakban ne menjen át a másik ember minősítésébe, hiszen nem ismerjük egymást!

Szép napot Mindenkinek!

2009. júl. 22. 10:19
 42/43 anonim válasza:

sajnalom hogy nem tudtatok megismerkedni egymassal az a franya tavolság 22 59 reszedrol ez volt akadaly, vagy fel sem merül bennetek egymas megismerese, esetleg forumon kivul tartjatok a kapcsolatot?

az irasaitok alapjan nagyon szimaptikusak vagytok mindketten.

tenyleg sajnalom!

2009. júl. 22. 18:14
 43/43 anonim ***** válasza:

"a férfinak kell a hódítás élménye"

Kell a fenének. Nekem személyszerint egy barátnő kell, nem hódítgatás.

2010. aug. 9. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!