Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? Miért nehéz a 30 körülieknek társat találni?
Kedves Hozzászólók!
A csajszi megszólítás számomra nem ledegradáló, a keresztnevemen mégsem szólíthat! Igaza van 22:59-es nek az én megszólításom kedves (ne haragudj a 22:59 megszólításért)!
Természetesen nem volt rámenős és ha vissza olvassátok a beszélgetéseket semmi ígéret nem volt egymás felé, beszélgettünk.
22:59-es szimpatikus fiú, a hozzászólásaival, sőt (mert ugyebár láttam a fénykép(ét)ed) mint ember is , de ennyi.
Köszönöm a hozzászólásokat és megkérek mindenki a továbbiakban ne menjen át a másik ember minősítésébe, hiszen nem ismerjük egymást!
Szép napot Mindenkinek!
sajnalom hogy nem tudtatok megismerkedni egymassal az a franya tavolság 22 59 reszedrol ez volt akadaly, vagy fel sem merül bennetek egymas megismerese, esetleg forumon kivul tartjatok a kapcsolatot?
az irasaitok alapjan nagyon szimaptikusak vagytok mindketten.
tenyleg sajnalom!
"a férfinak kell a hódítás élménye"
Kell a fenének. Nekem személyszerint egy barátnő kell, nem hódítgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!