Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy is van ez? Miért nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? Miért nehéz a 30 körülieknek társat találni?

Figyelt kérdés
30 éves elmúltam, mások által csinosnak, műveltnek tartott lány vagyok az életem jól alakul (t) leszámítva, hogy egyedül élek,hogy mi lehet ennek az oka azt nem tudom.Szeretném ha lenne egy társam akiben megbízhatok, aki szeret és én mindezt viszonozni tudjam neki. De nem adatik meg. Nem tudom mit kellene tennem. Amikor nyitok akkor általában nagyon mellé nyúlok és elmegy a kedvem az ismerkedéstől.
2009. júl. 19. 21:47
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai világban nagyon nehéz kifogni egy normális társat magunknak. Nem vagy egyedül.Akkor fog rádtalálni a szerelem,amikor a legkevésbé számítassz rá:)
2009. júl. 19. 21:50
 2/43 A kérdező kommentje:
Ezt már hallottam :-)
2009. júl. 19. 21:52
 3/43 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy a Veled korú pasik többnyire már nősek,aki meg nem,azzal többnyire baj van.Tényleg nehéz.
2009. júl. 19. 21:56
 4/43 anonim ***** válasza:

lehet hogy annyira jó nő vagy hogy nem mernek megszólitani téged a fickók! vagy annyira magabiztos céltudatos.... szerintem ez is lehet visszatartó... lehet azt gondolják hogy nem véletlen vagy egyedül hogy igy jobb neked... szórakozni szoktál járni? ha igen akkor biztos hogy a megfelelő helyre? nem neked kell nyitnod... a férfinak kell a hódítás élménye... az kell a legjobban aki után teperni kell... tapasztalat sok sikert neked... talán tegyél föl egy képet is magadról hogy mindent kizárhassunk... persze csak egy ötlet na további szép estét

29 /F

2009. júl. 19. 22:59
 5/43 A kérdező kommentje:

22.59-es!

Hmm képet, oké hova küldhetem :-)???

Lehet, hogy van igazság abban amit írsz, de miért baj ha egy Nő céltudatos, ha tudja mit akar?

A pasiknak jobban bejön az olyan csaj akinek a kezét kell fogni és mindenben támogatni?

Kinek jó az ha egyedül van? Társas lények vagyunk mindenkinek szüksége van valakire!

Szórakozásra mi a megfelelő hely?

2009. júl. 20. 19:11
 6/43 anonim ***** válasza:
22 59 es vagyok.... de ez egy anonim oldal és nem szeretném megadni az e mail cimem ... ötlet a megoldásra? egy embernek vagyis neked megadnám de nem mindenkinek ha eszedbe jut valami irj itt itt vagyok és figyelem.... addig is szia..
2009. júl. 20. 20:06
 7/43 anonim ***** válasza:
még mindig... 22 59 es.... szerintem megrisztja a férfiakat az ha egy nő túl művelt... félnek tőle hogy bármilyen beszélgetésbe föléjük kerekedhetsz ja és nem tom mi a megfelelő hely az ismerkedésre most én is hasonló cipőbe vagyok.... jelenleg várok.... :) ui... engedélyezned kéne a privát email fogadását azt ne kérdezd hogy hogy...
2009. júl. 20. 20:09
 8/43 anonim ***** válasza:
megváltoztattam én... :) irhatsz ha gondolod.. amibe tudok segitek... és hogy őszinte legyek kiváncsivá tettél... 22 59 es...
2009. júl. 20. 20:10
 9/43 A kérdező kommentje:

22:59!

Engedélyeztem!

Viszont Én nem írok Neked..... "nem neked kell nyitnod... a férfinak kell a hódítás élménye..." ismerős...?????????

2009. júl. 20. 20:17
 10/43 anonim ***** válasza:
ismerős.... valami okos ember irhatta... irtam egyébként...
2009. júl. 20. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!