Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? Miért nehéz a 30 körülieknek társat találni?
Figyelt kérdés
30 éves elmúltam, mások által csinosnak, műveltnek tartott lány vagyok az életem jól alakul (t) leszámítva, hogy egyedül élek,hogy mi lehet ennek az oka azt nem tudom.Szeretném ha lenne egy társam akiben megbízhatok, aki szeret és én mindezt viszonozni tudjam neki. De nem adatik meg. Nem tudom mit kellene tennem. Amikor nyitok akkor általában nagyon mellé nyúlok és elmegy a kedvem az ismerkedéstől.2009. júl. 19. 21:47
21/43 A kérdező kommentje:
pl: ha megnéznéd az email üzeneteid!
2009. júl. 20. 22:04
22/43 anonim válasza:
jól van jól van! csak közbe pizzát sütöttem és nem vettem észre az emailt! kereslek és meg foglak találni... :)) ez tökre úgy hangzott mintha őrült lennék... pedig nem vagyok .... sőt a hangok is azt mondják.... :)
26/43 anonim válasza:
22 59 es vagyok! igen megtaláltam és megnéztem! nagyon szép és csinos lány úgyhogy nem értem a férfiakat náluk...!? van egy rossz hirem viszont... majdnem egy fél világ van közöttünk.... majdnem 240 km....
mit szólsz csajszi milyen rajongó tábor van? :)
27/43 anonim válasza:
akkor hogyan tovább csajszi?
2259-es mi a következő lépés?
28/43 A kérdező kommentje:
Erre nem számítottam :-)
2009. júl. 21. 20:09
29/43 anonim válasza:
A szerelemben nincs akadály, így a távolság sem lehet az!
Ja! Ez még nem szerelem :D, de akár lehetne :D :D
30/43 anonim válasza:
Ne már nehogy ennyi legyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!