Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ott aludjak nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ott aludjak nála?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. A barátom 17 éves. Szeptemberbe lesz egy zenei fesztivál, 3 napos, de nem ott aludnánk, hanem a barátom azt akarja, hogy aludjak náluk meg zuhanyozzak is náluk a koncertek után.

[Zuhanyozni azért náluk mert elég rizikós lenne ott. Aludni meg azért mert, hogy legyek vele egész nap.]

De nem tudom mit csináljak, mert egy lakótelepen lakunk és én is simán hazamehetnék aludni + fürödni.

Addigra 9 hónaposak leszünk, mindketten szüzek vagyunk.

Soha nem beszélgettünk még a szexről. Szóval szerintem semmi nem lenne.

Szerintetek mi legyen? Tudom, hogy nem nektek kell eldönteni, de én bizonytalan vagyok, de nagyon.

2009. júl. 19. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de ha egy erőszakos állat akkor ne aludj ott, de gondolom csak nem erőszakolna meg :D
2009. júl. 19. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Jajj ne már hogy ilyenek legyetek! Arra nem gondoltál, hogy csak többet akar veled lenni? Nem a sexről van most szó! Ha ilyen helyzet lenne velem is akk én is ezt mondanám. Végülis együtt mennénk a festiválra, egy helyről, és eggyütt lehetnénk ebben a pár napban. Nem mindig a sexről van szó! Szerintem csak ezt akarja. Főleg ha még nem jött szóba köztetek. De ha mégis megtenné! Szakíts vele! Milyen disznó állat az aki ezt mondja a párjának, hogy legyén nálunk ebben a pár napban majd egyszercsak hopp, az agyban van ő is. Te meg nem akarod! Háát te tudod hogy milyen a párod... Sok sikert! 15/F
2009. júl. 19. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Jajj ne legyetek már ilyenek! Arra nem is gondoltál hogy nem lessz sex? Én is ezt tenném a helyébe ebben az esetben. Szerintem csak együtt akar lenni veled, együtt menni a fesztiválra, van aki adjon egy esti csókot:) , és pár napig együtt lakni. Ebben nincs semmi rizikós dolog. Főképp ha még nem is jött szóba. De ha mégis megtenné, hogy este haza értek és azt veszed észre " hopp az ágyban van ő is és próbálkozik" azonnal szakíts vele! Milyen disznó, állat az aki eszt teszi ha még nem is beszéltétek meg. De persze ezt te tudod... Azért sok sikert! F/15
2009. júl. 19. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:
feküdj le vele,nem tudod miről maradtál le eddig:D (semmiről...)
2009. júl. 20. 09:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát őszintén szólva, kb. hajnali kettőre érnénk hozzájuk, full részegen. barátnőm azt mondta, hogy be fog aludni. és én is így ismerem, órákon is elszokott aludni. :'DDDDD

szóval.. mindegy még mindig nem tom, hogy mi legyen.

és nem. ő nem egy erőszakos állat, a légynek sem tudna ártani.:)

2009. júl. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!