Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek? 28 év korkülönbség?
18-as vagyok. Miért is vagyok önző?
Szerintem nagyon is sokan vannak úgy h párkapcsolatban élnek, megismernek v.kit, akit megkedvelnek, megszeretnek, a megszokott-monoton életbe egy kis színt hoznak, szeretnének többet vele lenni, akkor is ha otthon minden rendben van, csak már egy kicsit unalmas. Mert azért valljuk be, egy idő után mindenhol megjelennek a gondok, és az egyhangúság. Csak sokan nem merik bevallani.
Ebben az esetben is ez van. Az 50-es pasi - akinek valószínűleg 50 év körüli a felesége és már 20-30 éve nyúzzák egymást - már nem kíván otthon semmit, és ha pont van hozzá társ akkor meg is történik minden. És gyorsan kialakulhat a szerelem is, ami aztán ha nem tud beteljesülni csak szenvedést okoz. Ezért is beszélem én le erről az egészről a kedves kérdezőt! Tanuljon más hibájából - az enyémből!
Mondjuk már jó nagyok a gyerekei, de nem esküdnék meg rá, hogy szeretne még, neked meg bizonyára kellene.
Szóval az elég nyilvánvaló, hogy egy 50-es az kedvesebb, figyelmesebb tud lenni, mint egy fiatal, csak korántsem biztos, hogy ő is ugyanolyan érzéseket táplál irányodban, mit te ő felé...
A kihűlt kapcsolatod meg egy másik kérdés, - de hát az is választ igényel!
Az anyaság azért kemény mondás, nekem félemeletes fajta a 45 fölötti gyerektelen nő, főleg, ha valami főnökféle, - és általában az.
Én 30 éves koromig kerülgettem a gyerekvállalást, 50 voltam, amikor a legkisebb lett, - nagyon jó, hogy így van.
Szóval akár még az is...
XD
te meg már nagyon szerelmes vagy... !
A kifújt kapcsolatot bontsd el szépen, hova akarsz beleragadni, mi lesz abból jövőre, 5 év múlva?
Nem a kor számít, inkább, hogy nős.:( Egyébként a párom és köztem 22 év korkülönbség van ( én 22,ő 44), de együtt élünk és boldogok vagyunk.:) Nálunk nem jött ki a korkülönbségből adódó probléma, ő is ugyanúgy szeret eljárkálni ide-oda, szórakozni, és a felfogása is laza,fiatalos.
Mondhat bárki bármi rosszat, aki még nem volt ilyen helyzetben úgysem érti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!