Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
Kérem segítsetek!!.Szóval. Van egy fiú. Én most leszek kerek egy hónap múlva 14, ő pedig most volt 17 pár hete, kezdődik a gond.
- haza akart vinni motorral
- többször volt már utánnam
- féltékeny volt külömböző okolból
- egészen forró dolgokat írt
- mellém ült
És még sorolhatnám..
DE!
- őt zavarja a korom
A koromnál sokkal érettebb vagyok , belül és kívül is. :) Mit tehetnék? Amúgy ha megemlítem neki ez egyik haverját akinek tetszek, akkor ő azonnal bunkó lesz velem :SS.. amúgy aki szeretné küldök egy érdekes írogatást levélben.
az érdekes írogatások mindig jók :D
de am minden csaj azt hiszi h érettebb a koránál aztán meg kiderül h ha plüss maciknál komolyabb a téma akkor lefagynak /nem a szex témakörre céloztam/ pl 1 komoly csajnak nem rejtély h mi is van most :D
am: valószínűleg bejössz neki meglehetősen csak hát gerinc nőtt a hátába úgy h ez ilyen még 1 darabig el lesz azzal h kitalálja h mihez is kezdjen veled.
squirrels must die!
Itt az írogatás :)
**Èn**
-amúgy tisztára rámszált a haverod :/ mit csináljak?
**Ő**
-én tőlem kérded? Te írogatsz neki meg ilyenek
Szóval ne csodálkozz..
**Én**
- de én nem úgy írok neki.
Na mindegy :S
**Ő**
-hát nekem mindegy az biztos ;)
**Én**
-tudom..
**Ő**
-nem tudod :D
**Én**
-de tudom hogy nem érdekellek! :D
**Ő**
-az nem pont így van ;)
**Én**
-de én úgy veszem észre!:/:D miért hogy van?
**Ő**
-úgy hogy fiatal vagy :/
Szóval nem tudom mit csináljak :D
"a koromnál érettebb vagyok"
Nagyjából 117 000 találat (0,37 másodperc) ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!