Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és az érettebb nőkhöz vonzódom(35-), oly annyira hogy a kortársaim egyáltalán nem érdekelnek (főleg nem a nálam fiatalabbak...) túl éretlenek, tapasztalatlanok (még akkor is ha minden nap lefekszik a barátjával, hiszen csak dugatja magát).

Eddig kb. minden párkapcsolatom tönkre ment emiatt, amit nem is sajnálok.

Hol találhatnék idősebb nőket akik fiatalokra buknak?

Tudom hogy sz*rzsák leszek meg minden, de mostani barátnőmnek pl. bejön az anyja, és elvált, szerintetek érdemes lenne bepróbálkoznom? (ahogy kinézem belőle egy alkalomba lehet hogy benne lenne)

2009. dec. 29. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ne.

a lányt rohadtul megbántod

normális anya ilyet nem csinál

normális emberben ez meg se fordul...

2009. dec. 29. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
nem, b*szki, ne próbálkozz be... igenis sok idősebb nőnek imponál ha fiatalabb pasi dugja, ha sehol nem találsz ilyet, nyugodtan adj fel hirdetést. egy próbát megér, de szegény barátnődet ne bántsd meg.
2009. dec. 29. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyet ertek a bartnodet ne bantsd meg keresd mashol a boldogsagod...egy alkalom megerne neked annyit h valakinek a szivebe ennyire belegazolj?am szrtm is normalis anya ijent nm tesz...oersze ez nm szidas radnezve hisz mindenki megerdemli a boldogsagot s ha neked az idosebbek jonnek be semmi gond de sztm se a bartnod anyja legyen a celpont
2010. márc. 13. 17:05
 4/5 anonim válasza:

szerintem nyugotan mozdulj rá én is minden barátnőm anya megvolt szerintem ha még megkéred még egy hármas partiban is benne lennének :DDD

Jah és hogy időseb nőkkel hol ismerkedhetnél?

Pl:öregekothona:DD

2010. márc. 13. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
semmi gond,szerintem ebben a korban a férfiak imádják az érett nőket,ez nálam sincsen másképp 21 vagyok és imádok egy 45 éves nőt,de most olyan gondoljatok aki nagyon fullos:)szerintem a mi korunkban a horonok tombolnak,azt érezzük és emiatt imádjuk a kifejlett nőket.
2010. jún. 16. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!