Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak volt már rá példa hogy megcsaltátok a barátnőtöket pedig nagyon szerettétek őt?
23
ha meg fél évet váratunk, elhagytok minket egy ribancért.
nincs logikád,öcsém?
Én úgy értettem hogy kivétel nélkül! De tudod mit, szedd ki a hűtőből az uborkát és egy kicsit melegítsd föl a nemesebbik szerveddel :) De k*rvára igazad van, le kéne a sok hülye pasinak sz*rni a szexéhes k*rvákat, és ők meg játszhatnának otthon a banánon és az uborkán..... amúgy meg te jöttél azzal hogy a pasiktól minden kitelik.... közben meg ez ugyan úgy igaz sok nőre is, csak erre akartam kilyukadni, de akkor ha ilyen okos vagy válaszolj nekem egy nagyon nehez kérdésre!
Na hát vajon, mit csinálnak tavasszal a GYÖNÖRhűséges énekes madarak?
" Sok hülye csaj azt hiszi hogyha a pasi azt mondja hogy szereti nem fog félremenni...ezt minden hülye tudja hogy megcsalják a pasik a b.nőjüket egy szebb csajjal HA van rá lehetősége !! "
nemtudom én ha járok valakivel, abba gondolom szerelmes is vagyok és akibe szerelmes vagyok annál, akkor nincs szebb lány :DD ergo szebb lánynál kizárt hogy lenne lehetőségem, mivel olyan nincs:) eddig is lett volna aszem 3 lehetőségem d*gni... de hát rohadjanak el nem szeretem nem szexelek..:D ilyen disco f*szságokba meg nem járok hogy valami ilyesmi megtörténjen.. amúgy se iszok:D rávenni se tudtak szal.. mondhattok bármit én biztos nem csalnám meg (: akármennyire is hihetetlen VAN, aki ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!