Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már úgy hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már úgy hogy soha senki nem lesz hozzátok való?

Figyelt kérdés
párkapcsolatra értem..úgy érzem, hogy nincs egy fiú se akit nagyon megtudnék szeretni, és nincs olyan fiú se akinek fontos lennék.
2012. aug. 6. 01:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

igen sajnos

25L

2012. aug. 6. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Magadban keresd a hibát. Ne várd, hogy a többség igazodjon tehozzád. Nem vagy te elkényeztetve?
2012. aug. 6. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Magamban kerestem és meg is találtam a hibát. Amin változtatni már nem lehet. Vagyis, ha változtatnék, már nem lennék önmagam többé.

Így viszont nem való hozzám senki.

#10 voltam

2012. aug. 6. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ahogy egy előttem hozzászóló is írta, nem kötelező kapcsolatban lenni. Végső soron emberek vagyunk nem állatok. Vagyis az a téveszme, miszerint mindenképpen kapcsolatra van szükség. Az ember életében csak egy évszázad áll rendelkezésre, és döntésein alapulnak a dolgok. Ha valaki párkapcsolatra vágyik azt fiatalon kell megkezdeni, vagyis keresni egy magadhoz illőt, mert később nehezebb lesz. Szerintem ráérsz akkor feladni, ha már túl vagy azon a koron amikor mindent megtettél, és még kialakulhatott volna valami. Magyarul, ha még fiatal vagy, tessék keresgélni! Mert később megbánhatod! Így legalább úgy leszel ezzel, hogy mindent megtettél.
2012. aug. 6. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
34 az még semmi. :) 23 vagyok, de tisztában vagyok azzal mi számít öregnek, mi nem. A szüleim 44 évesek, de mintha 30ak lennének. Mintha az idő nem fogna rajtuk. Elég zárkózott egy gyerek voltam, de kezdek megnyílni, eljárok néha szórakozni és bánom, hogy nem tettem meg ezt korábban. Talán azért írtam mindezt az öregedéses dolgot, mert a saját káromból tanultam meg mindezt, hogy ameddig időben van az ember, addig tegyen a dologért(zárkózottság).
2012. aug. 6. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Pont a szüleid a példák arra, hogy 34 már öreg, nem?

Mert nekik ennyi idősen már 13 éves gyerekük volt.

Minden esetre szerintem sem a korom miatt nem való hozzám senki. A személyiségem miatt. Utolsó előtti írta szerintem jól, nem kell mindenkinek kapcsolatban élnie. Ha valakinek ez nem megy, akkor minek erőltetni?

2012. aug. 6. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
nem azt mondom, hogy erőltesd, csak ne mondj le még semmiről. Az ő korukban másképp mentek a dolgok. Munka is volt. Bementek az első útonálló gyárba és már is kaptak munkát. A semmire ők sem tudtak alapozni, de akkoriban még volt valami(meló). Most is ez a helyzet. Biztos anyagi háttér(meló) aztán a gyerek. A munkában híjján vagyunk sajnos. Ezt én is tapasztalom a tanulmányaim végeztével.
2012. aug. 6. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!