Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha egy évvel fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy évvel fiatalabb sráccal járok? 17l

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 5. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 5. 12:32
 3/9 anonim válasza:
A szerelem, nem kor függő, amúgy meg sok barátom van akik idősebb lányokkal járnak és nincs benne semmi ciki..16/L
2012. aug. 5. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
de olyan furcsa hogy jövőre érettségizek, ő meg még javában gimis lesz.. meg félek, hogy nem elég érett hozzám képest
2012. aug. 5. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
A lányok nem sokkal érettebbek ebben a korban..én is csak idősebbekkel ismerkedek,a korosztályomban még nem találtam értelmeset.16/F
2012. aug. 5. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Gáz! Nálad kisebbek is már a felnőtt férfiakkal jönnek össze, nem kisgyerekekkel mint te!
2012. aug. 5. 12:58
 7/9 Mókusgyilkos ***** válasza:

6: mit szívtál? ha ez irónia akart lenni akkor nagyon el bsztad.

kérdező: nem gáz egyáltalán.

egyébként: 17 éves érett lány aha .. :D jó vicc volt Picur :)

imádom mikor a csajok érettnek hiszik magukat aztán koppannak tisztára olyan mint ha lassítva néznél végig 1 autóbalesetet.. lehet traumatológiára kellene mennem.

2012. aug. 5. 13:06
 8/9 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy érett vagyok, csak érettebb mint a srác, ők ugyanis lelkileg később érnek. de végülis az a lényeg, hogy szeretem-e vagy sem. köszi a válaszokat:)
2012. aug. 5. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én is egy évvel idősebb vagyok a barátomnál. Én most kezdek egy felnőttképzőt, ő most fog érettségizni. Legalább tudok neki segíteni, egyébként is anyáskodó típus vagyok :)
2012. aug. 6. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!