Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiatalabb sráccal. Mit tegyek? (többi lenn)
miért ne?
ha neked bejön és jónak tűnik, mit számít mások véleménye?
na meg azt írodcsak 1 évvel fiatalabb, ne viccelj, akkor nem nagyon fordulhat elő olyan h esetleg érettebb lennél, hiszen a fiúk jóvalelőbb érnek, ez köztudott
sztem hajrá, majd meséld el mi lett belőle !!
Az első válaszolóval nem értek egyet: nem muszáj családot alapítani egyből... (...)
Nos, ha úgy érzed, h tudnál vele lenni. akkor miért ne? Ha tetszik... :) A korkülönbséggel ne foglalozz, van ettől nagyobb kork. is. :) sok sikert
16/l
Köztünk 9 év van. (30/N, 21/F)
Fiatalabb korban jobban számít kevesebb különbség is, de fél év az semmi, nyugodtan próbáljátok meg.
16:49 mi az hogy köztudott a fiúk gyorsabban érnek? ezt honnan szeded ? A lányok érnek gyorsabban de mindegy...
pl vannak lányok akiknek már 10-11 éves korukban megjöt, a fiúkbnak meg csak 12-14 között lesz spermájuk
Szerintem a te véleményed számít nem másé. Ha azt gondolod, hogy szereted és ő is szeret téged akkor miért ne?
Csak fél év...és te írtad h nem is látszik rajta! Akkor mit parázol? Biztos h a korához képest érettebb és nem gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!