Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után bíznátok a párotokban?
Az a helyzet, hogy lassan 2éve vagyunk együtt, de az elmúlt fél évben valami megváltozott. Pl. tegnap és tegnapelőtt a szemembe hazudott. Tudtam, hogy hazudik, ezért mondogattam neki, hogy mondja meg az igazat. Végül belátta mindkét dolognál, hogy hazudott.
És nem csak ezek voltak. Volt, hogy letagadott valamit, pl. hogy beszélt ezzel azzal, majd amikor bizonyítottam neki, hogy tudok róla, és nem értem miért tagadja le, azzal takarózott, hogy elfelejtette. Végülis sokmindent erre fog, hogy ő elfelejtette... Vagy azzal jön, hogy nem tudja miért csinálta.
Mit gondoltok ??
19 L
Igen, én is ettől tartok, hogy belejön, és utána már rá sem jövök.
Próbálkozott tegnap is, hogy megváltozik, hogy soha többet nem tesz ilyet, és hogy harcolni fog értem..
Azt, hogy amatőr! Ha már sunyít, legyen profi, ne hagyjon támadási felületet, és a legfontosabb, hogy körmeszakadtáig tartson ki a sztorija mellett!
De ha már ilyen nagy furmányosan kiderítetted az igazságot, akkor meg döntsd el, hogy olyan súlyú-e az ügy, hogy végleg megrendüljön benne a bizalmad, vagy nem. Az viszont tuti, hogy nem ez volt az első, és az utolsó esete sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!