Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezek után bíznátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek után bíznátok a párotokban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy lassan 2éve vagyunk együtt, de az elmúlt fél évben valami megváltozott. Pl. tegnap és tegnapelőtt a szemembe hazudott. Tudtam, hogy hazudik, ezért mondogattam neki, hogy mondja meg az igazat. Végül belátta mindkét dolognál, hogy hazudott.

És nem csak ezek voltak. Volt, hogy letagadott valamit, pl. hogy beszélt ezzel azzal, majd amikor bizonyítottam neki, hogy tudok róla, és nem értem miért tagadja le, azzal takarózott, hogy elfelejtette. Végülis sokmindent erre fog, hogy ő elfelejtette... Vagy azzal jön, hogy nem tudja miért csinálta.

Mit gondoltok ??

19 L

2012. aug. 5. 09:14
 1/6 DiMalto ***** válasza:
az viselkedik így aki valamit takargat....ha sokáig hagyod h csinálja,ügyesebb lesz és már észre sem veszed majd ha a szemedbe hazudik!!!!
2012. aug. 5. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előző bnőm az utolsó fél évet végighazudta, s úgy belejött, h a szeme sem rebbent....
2012. aug. 5. 09:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől tartok, hogy belejön, és utána már rá sem jövök.

Próbálkozott tegnap is, hogy megváltozik, hogy soha többet nem tesz ilyet, és hogy harcolni fog értem..

2012. aug. 5. 09:27
 4/6 Kolbászgyár ***** válasza:
Egy második esélyt még megérdemelhet, ha tényleg megváltozna, nem hazudozna. De 3 éve a barátnőm pont ilyen volt, ő is hazudozott még akkor is, amikor már kiderült és volt rá bizonyítékom. Adtam neki egy második esélyt, hátha tényleg megbánta és elgondolkodott rajta, hogy ezt mégsem így kéne, mert velem nyugodtan lehet őszinte, de ez már a génjeibe volt.. Úgyhogy mielőbb szakítottam vele. De egyik ismerősömmel jött össze utána és vele is eljátszotta ezt... 20/F
2012. aug. 5. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Adj neki második esélyt! :)
2012. aug. 5. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy amatőr! Ha már sunyít, legyen profi, ne hagyjon támadási felületet, és a legfontosabb, hogy körmeszakadtáig tartson ki a sztorija mellett!

De ha már ilyen nagy furmányosan kiderítetted az igazságot, akkor meg döntsd el, hogy olyan súlyú-e az ügy, hogy végleg megrendüljön benne a bizalmad, vagy nem. Az viszont tuti, hogy nem ez volt az első, és az utolsó esete sem!

2012. aug. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!