Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ragacs nővel mit tennél?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék. 50-es pár vagyunk, férjemet ifjúkori szingli barátnője megtalálta, s ezerrel akaszkodik rá. Férjem már a randikba belement, tetszik neki, hogy ő tetszik. A nő ezután rákapcsolt ezerrel. Én szembesítek, számon kérek, de minek, a nő nyomul tovább röhögve. Férjem részéről kapuzárási pánik, a nő meg erősen hiányállapotban van.
2012. aug. 5. 08:25
 1/2 szelesoldier ***** válasza:
Beszélnék a párommal és a hódolójával is. Elmondanám hogy rosszul érint a dolog és foglalkozzon inkább velem, a másiknak meg hogy gondoljon bele mit is tesz valójában hátha felfogná a pont agyával hogy még ha össze is jön valami az úgy sem lesz hosszú életű ellenben a ti kapcsolatotokat tönkre teszi, aztán mindenki csak ráb.szik. Helyedben meg én is rákapcsolnék, kezdj viszonyt a férjeddel, hódítsd meg újra, ha egyszer már sikerült menni fog újra. Aktivizáld magad ne csak otthonról játszd a házisárkány szerepét. Sok sikert!
2012. aug. 5. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Már mindkettővel beszéltem. Mindkettő tagad, vagyis férjem elismer-tagad-elismer-tagad.... Kapja a nőtől az instrukciókat. Bizonyítékok vannak, de nem boldogít a dolog. A nőnek más esélye nincs pasihoz jutni, örül is,hogy a férjem bekapta a horgot, s ő tankként nyomul. Hát nem éppen hódítós állapotba kerültem...
2012. aug. 6. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!