Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódom emiatt az érzés miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom emiatt az érzés miatt belül. Baj van vagy tévedek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok a barátommal. Különleges a kapcsolatunk,és erős! Ritka ami mi vagyunk ketten,egy szív,egy lélek. Szeretem.

De.

Fura dolog keletkezett bennem néhány napja.

Ahol dolgozunk van egy srác... Nem tipikusan az esetem,de iszonyat szikra van köztünk,én ezt még mindig szeretem, ha érzem,hogy nem pusztult ki belőlem az,aki a kapcsolatunk elején volt.Tehát nekem nagyon fontos volt a szexuális kisugárzás, a tekintete!

És gondolom az agyam dolgozni kezdett,és azt álmodtam,hogy csókolóztam ezzel a sráccal. Nagyon rossz érzés volt másnap,mikor talákoztunk,mert olyan voltam,mint 14 évesen,pirul és olyan gyomorösszehúzós.

Azóta folyamatosan csipkelődünk,tudom,hogy én is tetszem neki,baromi jó játék ez,de hülyén érzem magam a barátom miatt.

Szeretem,imádom,de ezzel nem tudok mit tenni.:(

Olyan ,mintha nem lenne a mostani barátom....úgy flörtölök vele...

Pedig nem akarom,nem érzem így...

igaz..20éves vagyok,és az első komoly kapcsolatomban vagyok,de ez nem magyarázat:(

Rosszat csinálok?

2012. aug. 4. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ez a rib@ncá válás első szintje, csak így tovább!
2012. aug. 4. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:

hát..inogsz. itt baj van.valahol a gépezetben. most nm tudom, hogy ribi vagy(remélem nem), vagy egyszerűen csak nem vonzódsz már a barátodhoz szexuálisan, vagy valami más van.

az semmiképpen sem normális, hogy kapcsolat mellett azt álmodod, hogy egy másik sráccal csókolózol aki ráadásul nem plátói(pl nem brad pitt).

2012. aug. 4. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
csírájában kell elfojtani a dolgokat, vagy a sráccal vagy a barátoddal, a végén egy véletlen helyzetből még megcsalnád, szerintem rosszat csinálsz, de ne vedd magadra, mert ha felmerült benned ez a kérdés, az már jelzi a bűntudat szikráját
2012. aug. 4. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez jó :D

"A gyermekeim apjával Egy szív EGY LÉLEK!! (gongszó, zenei felvezetés)

A munkahelyen van egy srác..."

2012. aug. 4. 23:36
 5/7 A kérdező kommentje:

jó,lehet hülyén fogalmaztam,bocsi,ne nézzetek hülyének...

egy telesen normális csaj vagyok..

ribanc?ugyanmár. még a csírája se...

no mindegy,nem tudom meginogtam e,és nem a ribanccá válásra kanyarodásnak...inkább nem is tudom

nem csalnám meg a barátomat

2012. aug. 4. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
valamiért mégis elnyomja a barátod iránt érzett érzelmeket ez a másik
2012. aug. 4. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:

A barátod iránt mit érzel pontosan? Szereted, lelkitárs minden ezt értem és ez nagyon fontos! De most vagy a kapcsolat elején nem éreztél pezsgést? Szerelem, vagy csak erős szeretet ez?

Amúgy egy ilyen jó srácot nem érdemes otthagyni, ha összejönnél a másikkal és esetleg csalódnál (amir minden esély megvan), akkor a végén nagyon haragudnál magadra és könyörögnél, az akkor már volt barátodnak. Persze ez az úgymond rosszabbik eset.

Tehát, a tanácsom az, hogy gondolkozz! Mivel még csak pár napja van ez az érzés. Adj időt magadnak, hogy dönthess, és addig is NE FLÖRTÖLJ vele!

Sok sikert! 19/N

2012. aug. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!