Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg NEM LEHET MEGÉRTENI? Próbáltam de nem értem.
Egyszer azt mondja a csajom, hogy el akar menni valahova, együtt, de ha Én nem akarok, neki az se baj, mert akkor maradunk itthon, erre amikor mondom, hogy inkább maradjunk itthon, azt mondja, hogy jó, és megsértődik, és hozzá se lehet szólni fél napig, majd mikor megkérdem tőle, mi a baj az, hogy Nem mentem el vele, holott Ő akart...
Amire én: De azt mondtad, az se baj, ha maradunk itthon "ja, azt mondtam és? Nem esett le, hogy el szerettem volna menni!?"
Én meg ilyenkor: [link]
Na utána lenyugszunk, és megmondom neki, hogy Azt mondja amit tényleg akar, ne pedig célozzon rá! Akkor megígéri, hogy Ok.
1 hét múlva megint eljátssza ezt a "de az se gond, tényleg nem gond," meg "te mit szeretnél?"
Miért nem lehet szó szerint megmondani, hogy "eljössz velem oda a kiba*ott koncertre mert ha nem holnaptól nem látsz többé!"?
Miért ilyenek a lányok?
Én lány létemre nem vagyok ilyen érthetetlen és nem
Is értem azokat akik ezt csináljak…De azt sem
Szeretem hogy ha. A férfi irányít o mondja meg mi legyen én meg is örülnek tőle:D mert az egyik válaszoló ezt írta h a nők az irányítást szeretik .Hat nem
Biztos ,hogy az összes !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!