Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ez annyira hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ez annyira hülye helyzet?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy a barátomat hívogatja az exe! Minden héten legalább 2 szer felhívja, dumcsiznak, és ez engem zavar! A csajnak állítólag van pasija, és tudom, hogy a barátom is engem szeret, nincs köztük semmi. Egy párszor volt már olyan, hogy én pont ott voltam a barátomnál amikor hívta a csaj! Csak idáig mindig egyből kinyomta a barátom, előttem soha nem beszéltek. Aztán a múlthéten amikor megint hívta a barátomat, mondtam neki, hogy most ne nyomja ki, hanem vegye fel, és hangosítsa ki, mert én is szeretném hallani hogy mit beszélnek!(így akartam megbizonyosodni róla, hogy nem csal meg) Ki is hangosította, semmi extra nem volt, beszélgettek, mint két haver. De ez engem akkor is annyira idegesít! Olyan rossz amikor ott fekszek a barátommal az ágyon, elvagyunk, jól érezzük magunkat, és hívja az a hülye! Mi helye van ennek? Mit tegyek???
2009. júl. 19. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Öldd meg az ex-ét.
2009. júl. 19. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet normálisan írni? Idióta.
2009. júl. 19. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
És miért nem mondod meg a barátodnak kerek perec, hogy zavar téged, és ne beszéljen a csajjal? Szerintem teljesen normális reakció a részedről, hogy nem tetszik, ez nem túlzott féltékenység. Az én barátommal egy olyan csaj MSNezik néha, akivel egy buliban kavart, és legszívesebben megtépném, hogy szálljon le a barátomról, foglalkozzona hetven pasijából valamelyikkel, akivel éppen jár.
2009. júl. 19. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem senkit nem kéne leidiótázni..

Ha megtette,hogy kihagosította a telót és te a saját két füleddel bizonyosodtál meg arról,hogy hogyan és miről beszélgetnek,akkor mi a kérdés?? A pasid téged szeret, a csajnak van pasija.

Legyen már tartásod..

2009. júl. 19. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!