Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Szerintetek nem túl komoly ez még?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve járunk. Tegnap vett nekem egy aranygyűrűt. Pontosan

leírom amit mondott: "Nem kérlek arra hogy légy a feleségem, hogy ezentúl ne nézz más fiúkra

vagy úgy érezd hogy te már sosem szabadulsz meg tőlem, vagy hogy börtönbe lennél, csak

arra kérlek hogy szeress amíg csak tudsz, mert én örökre szeretni foglak."

Ő is és én is 16 évesek vagyunk, és nem fogadtam el a gyűrűt. Most kérlek ne

humorizáljatok azzal hogy mekkora hülye vagyok hogy aranygyűrűt nem fogadok el

mert az milyen szép meg sok pénzbe került, hogy simán elvehettem volna..

Számomra ez sokkal többről szól, ezért csak komoly válaszokat várnék. Nagyon szerelmes belém a barátom, tudom, hogy mindent

megtenne értem (szó szerint lehozná nekem még a csillagokat is :)) ). Biztos vagyok benne,

hogy azért vette a gyűrűt, mert úgy érzi már nem érzek iránta szerelmet, csak szeretetet.

Azt érzi hogy kezdek távolodni tőle, hogy le akarom rázni... Igazából nagyon szeretem,

és egyáltalán nincs ilyenről szó, ő az első igazi szerelmem! :-) Csak nagyon bizalmatlan,

nagyon félt hogy elveszít, mert mindig mondja hogy "olyan gyönyörű lány vagy,

annyira szerencsés vagyok hogy ilyen szép barátnőm van, nekem van a világon a legjobb

barátnőm" stb stb... néha már túlzásba is esik. Ez viszont tényleg kicsit idegesítő. Mármint

hogy állandóan keres, mindenhová velem akar jönni, ha nincs velem akkor elhalmoz smsekkel,

ugye nem pasizol, meg stb... :S És pont emiatt kezdem úgy érezni hogy nekem erre nincs

szükség, jobb lenne ha kicsit szüneteltetnénk, mert nem kapok levegőt. :( Valamelyik nap azt mondta

már, hogy agusztusba elvisz Olaszországba a tengerre, és bele is mentem volna szivesen,

de félek, hogy az utazáskor baja lesz hogy esetleg más fiúra ránézek és megint kérdőre

von és megint összeveszünk aztán jön az 1000-szeres bocsánatkérés (bocsánatbomba).

Mielőtt bárki beoltana még leírok pár dolgot: pénzes gyerek, igen, a szülei fogorvosok, és okos, jó tanuló, emellett

kiváló sportoló is, kosárlabdázik. Az én családom szerényebben él, de mi sem panaszkodhatunk

szerencsére, tehát NEM vagyok pénzéhes. Ezenkívül én is sportos lány vagyok, röplabdázok,

jeles tanuló vagyok, nem vagyok ribanc és szűz vagyok és még nem is akarom elveszíteni (még vele sem),

ugyanakkor nem vagyok prűd !!! Csupán csak élni akarom az életem és nem akarom nagyon lekötni

még magam a fiúkkal. De azért örülök hogy együtt vagyunk és szeretem, csak

néha nekem ez egy kicsit túl sok. Hallottam hogy más lányok szerint totál hülye vagyok, mert hogy "Máté milyen jóképű, milyen

sok csaj lenne vele, én meg csak kihasználom." Lehet hogy sok csajnak bejön de az egyáltalán nem igaz hogy

kihasználom mert nagyon szeretjük egymást...

Mi a véleményetek erről, és a gyűrűs dologról?

16/L Ja és bocsi hogy hosszú lett, de köszönöm hogy elolvastad:-)

2012. aug. 4. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a nőket igazából. Valaki arra vágyik, hogy így körberajongják. Valaki meg kicsit szeretne szabadabb lenni. Mondd meg neki, hogy neked tér kell és hagyjon élni is kicsit. Ha szeret úgyis megérti.

Én hagytam teret a volt barátnőmnek, de ő nem értékelte és amiatt hagyott el, hogy nem törődök vele.

Hihetetlen ez... :D

2012. aug. 4. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted, h. nem fogadtad el, ez túl drága ajándék. A jelenlétében viszont ne szemezgess más fiúkkal és akkor a barátodnak nem lesz oka a féltékenykedésre. Ez fontos!
2012. aug. 4. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
előszöris szívesen :) másodszor, szerintem jól tetetd, hogy nem fogadtad el a gyűrűt, megmaradt a méltóságod, és be is bizonyítottad, hogy nem a pénzért vagy vele együtt(ha eddig nem sikerült volna)... nagyon idegesítő lehet, ha a csaj barátja, mindig kérdőre vonja, de gondolkodj el azon, hogy mi lenne, ha le se sz*rná? ha nem foglalkozna veled? másrészt, örülj annak, hogy sokszor bókol.... ha gondolod viszonozhatnád, és mondhatnád neki, hogy megbízhat benned... többször is mondd neki! gyerek szerelem, de eléggé szépnek látszik...
2012. aug. 4. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából én vagyok neki az első szerelme, meg nekem is ő az első, sosem szeretett még mást. Azt szokta mondogatni hogy neki nem lesz más csak én. Pár hónapja indult be ez az egész féltékenység dolog. Nem tudom miért, pedig nem adok rá okot. Soha nem szemezgetek más fiúkkal, nem flörtölgetek, előtte meg pláne nem mernék, abból megint botrány lenne, ezért sem értem meg őt. Soha nem csaltam meg, de nem is fogom, mert az szerintem undorító. Ha szakítanék vele, nem is tudom lehet megőrülne... (remélem azért nem) De nem szakítok vele mert tényleg nagyon szeretem. Csak nem tudom hogyan nyugtassam meg hogy érezze hogy engem nem érdekel más fiú csak és kizárólag ő. Szerintem azért érzi azt, hogy én nem szeretem őt annyira, mert néha elfoglalt vagyok, pl. edzések, vagy anyával megyünk ruhát venni és olyankor nem vagyunk együtt. Az ő edzéseire szinte mindig lejárok hogy ott legyek vele... Vannak még ilyen dolgai pl. ha azt mondom jöjjön már át hozzánk 5-re akkor ő már 4-kor itt van... meg nagyon vágyik a szexre, látom rajta, de nem mondja. Egyszer mondta nekem hogy mért nem akarok vele szexelni, de én elutasítottam, mert igazából nem merek belevágni még (lehet hogy gáz lehet hogy nem de még csak most lettem 16 és félek a következményektől), ő meg rögtön elszomorodott de hozott nekem csokit hogy meg ne haragudjak. Egyébként idővel biztos hogy belemegyek, tehát nem kellene sokat várnia rám, mert én is vágyom rá.. Anyukámék is kedvelik őt, sokszor nálunk alszik, ilyenkor mindig bepróbálkozik... Barátnőm szerint lehet hogy túlságosan is szeretetéhes, mert az anyukája meghalt, nevelőanyjával meg az apjával él, a nevelőanyjával jó a viszonya végülis de mindig mondja hogy nem olyan bensőséges a kapcsolatuk, és lehet az anyai szerepet is bennem látja. (?)
2012. aug. 4. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell freudi dolgokat belemagyarázni, kanos és kíván, mivel nincs szex azért féltékeny, mert anélkül nem érzi a kapcsolatotok komolyságát. Ezzel nem azt mondom hogy feküdj le vele, hanem hogy kis zavar van az önképében, nem tud bízni benned hosszabb távon. Azért akar úgymond megláncolni.
2012. aug. 4. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát a gyűrűs dologról nekem az a véleményem,hogy nagyon meg akar felelni és nagyon fél,hogy elveszíthet,bár szerintem ez nem így van.Azt mond meg neki,hogy szeretnél levegőhöz jutni mert ezt már egy kicsit túlzásba viszi.
2012. aug. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!