Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tönkremegy a kapcsolatunk, talán már nem is szeret. Kérlek osszátok meg velem a véleményeteket, én látok rémeket? Hatalmas szükségem lenne arra, hogy írjatok nekem legalább pár szót!
Kicsit hosszú lesz, köszönöm annak, aki elolvassa.
10hónapja vagyok együtt valakivel, és az utóbbi egy hónapban szerintem iszonyúan megváltozott. Róla tudni kell, hogy soha nem mondja, hogy szeret, ritkán mutatja ki nagyobb dolgokkal, de kicsi gesztusokkal azért eleddig folyamatosan éreztette. A kapcsolatunk soha nem volt a tökéletes típusú, inkább heves, viszonylag gyakran vitáztunk de mindig könnyen túljutottunk rajta, és nagyon szerettük (szeretjük?) egymást. Olyan dolgokon mentünk keresztül, amibe a legtöbb kapcsolat beleszakadt volna, de mindig erősebb volt, hogy együtt akarunk lenni.
Június 22-én elment egy haverjával dolgozni 2hétre valahova, ahol pár napig nagyon hülyén viselkedett, de mikor hazajött minden olyan volt, mint egy mese, nagyon boldog voltam. Cirógatott, ölelgetett, és olyan jót szeretkeztünk mint még soha. Tisztán éreztem, hogy szeret, sőt kétszer is mondta nekem aznap. Máskor ennyi két hétre se jut :) Egy nap múlva megint elment 4 napra, viszont az első naptól kezdve flegma volt és nagyon közönyös. Iszonyú kis dolgokért (exem megölelt én meg ellöktem, de szerinte ez nem volt elég) rettenetesen lehordott, mindenen felkapta a vizet. Megjegyzem rettenetesen idegtépő melója volt. Mikor hazajött, MSNen baromi bunkó volt velem, alig mertem hozzászólni mert mindenre ugrott, és azt mondta, hogy másnap még ne találkozzunk, egyedül akar lenni, kicsit nyugizni, rajzolgatni. 3 hét alatt gyakorlatilag csak 12 órára voltunk együtt, annak is nagy része alvás, ezért fájt, hogy nem akar velem lenni, de nem hisztiztem, mert tudom hogy mennyire kikészítette a melója. Másnap este eljött hozzám, és látszólag minden rendben volt. 3 nap egymás után szeretkeztünk, viszont sokat gépezett, és nem akart válaszolni, ha napi 1-2x mondtam neki, hogy szeretem (pedig azért legalább egy én is téged-et azért mindig válaszolt). Kétszer megtette, egyszer kérésre, egyszer meg csak mosolyogva megsimogatta az arcom, de ez akkor elég is volt. De én akkor is azt éreztem, hogy eltávolodott tőlem valamiért. Nem tudom, mi történhetett pár nap alatt.
Most megint elvolt egy hétig horgászni 4 nap együttlét után, és azt hiszem ezzel elértük a mélypontot. Az első két nap (hétfő kedd) viszonylag rendben zajlott, bár első este nem hívott fel (délelőtt még együtt voltunk) és ilyesmi nem fordult még elő. Ezt nem tettem szóvá. Másnap este beszéltünk, közönyösen válaszolgatott, hiába meséltem bármit nem nagyon érdekelte. Harmadik nap felhívott délután mert unatkozott, de a "beszélgetésünk" ismét baromi egyoldalú volt. Pedig minden vidámságomat és kedvességemet beleadtam, végig nevettem, hátha jobb kedve lesz. Semmi. Írtam egy sms-t, hogy rosszul érzem magam a félresikerült beszélgetés miatt. Semmi válasz. Megbeszéltük, hogy majd este felhív, és én hajnali háromkor ruhában a tévére ébredtem a kanapén, nem hívott. Aggódtam, mert ilyen se volt eddig, hátha történt vele valami. Máskor hajnali egykor is felhívott még, mert tudja h én nem haragszom ha felébresztenek. Reggel felhívtam, álmos volt, megkértem h ha majd összeszedte magát hívjon már fel, beszéljünk. Hatkor este felhívott, mert sürgősen be kellett neki gépelnem 110oldalnyi adatot excelbe, rohanjak haza a barátaimtól akikkel épp voltam. Ennyi, letette volna, mást nem akart. Megjegyeztem kedvesen, hogy aggódtan tegnap, mire nekiállt basszusozni, hogy nem igaz h nem bírok két napot beszélgetés nélkül. Mikor mondtam, hogy nem erről van szó, hanem hogy lehetett volna benne annyi figyelmesség h legalább egy smst ír h ne várjam, akkor méginkább neki állt följebb. Nagyon dühös lettem, írtam neki egy sms-t hazafele, ahol mindezt kifejtettem. Semmi válasz. Otthon felhívtam, hogy a cuccokat hova küldjem amit gépelek neki, lediktált egy címet. A hangvétele ezerszer kedvesebb volt mint előtte, de nem szólt egy szót sem az sms-ről, nem kért bocsánatot, semmi ilyesmi. Este még jóéjt kívántunk egymásnak, de nem tudom h akkor is felhívott volna-e emiatt, ha nem akarja "mellékesen" megkérdezni, hogy hogyan haladok a munkával. Másnap befejeztem a melót, volt pár kisebb semmitmondó beszélgetésünk ezzel kapcs, és én este elmentem egy barátnőmmel bulizni. Amúgy másnap megkérdeztem, és azt mondta h előző nap ideges volt, azért reagált úgy, ahogy. Másnap reggel felhívtam, elmeséltem mi történt velem, hogy alakult az este. Érdeklődőnek tűnt, de nem kérdezett, nem szólt hozzá semmit csak kisebb reakciói voltak. Arra se nagyon reagált mikor meséltem h valaki el akart rángatni egy szexre valami sötét zugba (mellesleg nem féltékenykedős típus, bízik bennem, máskor se reagált volna sokkal többet de azért ennél igen...). Úgy éreztem nem nagyon érdekli amit mondok, csak végighallgatja mert végülis jó sztori. Aznap megint egy csomó helyen voltam, vettem neki souvenirt az egri várjátékokon ahol egy csomó közös ismerőssel összefutottam, és mindezt meséltem MSNen. A leghosszab válasza 15 szó volt, alig írt, három szónál nem többet. Ma nem találkozunk, mert családozik, de este igen mert kiharcoltam magamnak. De ő eredetileg hétfőn akart volna összefutni. Elköszönésnél semmi jóéjt (én írtam neki h szép álmokat), csak szia és kilépett.
Lényegében ennyi. A történethez mellesleg még az is hozzátartozik, hogy ez a haverja akivel elmászkált mindenhova egy nagyon flegma, nemtörődöm és eléggé bunkó srác. Engem nem érdekel, nem az én barátom, de attól tartok, hogy őmiatta vette fel ezt a viselkedést.
Én meg teljesen ki vagyok bukva, boldogtalan vagyok, egyáltalán nem érzem, hogy kicsit is szeretne vagy fontos lennék neki. Ma reggel írtam neki egy levelet a panaszaimmal, még nem tudom, hogy oda merem-e adni neki. Ti hogyan látjátok a helyzetet? Igyekeztem a magam szemszögéből mindent leírni, és ezt majd neki is megmutatom ha oda jutunk, hogy megbeszéljük ezt az egészet. Vagy csak én vayok a hülye?
Vannak férfiak, akik ennyire máshogy viselkednek ha haverokkal vannak, ha telefonálni vagy MSNezni kell? Van olyan, aki gyakrlatilag félrerakja a kapcsolatát ha ilyen kanprogramokon vesz részt, de attól még szereti, csak azt az időd szeretné a párjától külön tölteni? Ilyenek fordultak meg a fejemben.
Köszönök minden választ!
Hiányzik a kólényeg, az alap, a hit szeretet, önzetlenség.
Ne ragaszkodj hozzá, hacsak meg nem tér...Ne meg te is...
ismerős szitu...
volt hasonlo pasim...ex lett belőle,nekem kell,hogy tudjam mikor merre van,velemlegyen,imádjon,és igényelje azt hogy keressem,keressen ő is,és minden egyéb...
az ex ezt nem igényelte,megváltoztatni az embereket nemnagyon lehet,meg minek is...ésszerübb jobban hozzádillőt keresni...
22/L
Azoknák írnám, akik még figyelik a kérdést... Bocsánat, hogy nem írtam előbb, de a barátommal voltam mostanáig és nem akartam neki "dicsekedni", hogy kérdeztem :)
Mikor vasárnap átmentem hozzá, egészen addig a kérdésig jutottam (a tervezett lecseszés előtt), hogy szeret-e még. Amin ő hihetetlenül felháborodott, hogy nem bízom benne, kérdőre vonom és mégis hogy hihetem, hogy nem szeret, mert nagyon is. Szóval besértődött, esélyem se volt leszúrni és nem is akartam :) Megbeszéltük szépen a dolgot, mesélte, hogy volt ott pl. egy másik srác aki hozta a barátnőjét és már azt is rossz szemmel nézték, ha öt percekre eltűntek egyedül, szóval egy ilyen horgászós kanbulin lányoknak nincs igazán helye, de ez nem jelent semmi rosszat. Azt is megbeszéltük, hogy legközelebb nem beszélünk akkor naponta, mert mindenkinek kell egy kis szabad kikapcsolódás és így súrlódások sem lesznek. Fölösleges olyasmin hisztizni, amin változtatni nem fog, mert ez egy ilyen program és kész, viszont mikor hazajön akkor ugyanolyan normálisan és szeretően viselkedik velem.
Szóval legyen ez tanulság mindenkinek, hogy a férfiak egymás között gyagyásak, ez van. :) Ettől nem fog senkit megcsalni a párja, vagy kiszeretni belőle - hacsak nem hajlamos erre amúgy is.
Szép napot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!