Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a barátnőm mit mondjak neki ezek után?

Figyelt kérdés
Szét mentünk és úgy volt, hogy még majd megbeszéljük meg minden aztán nem lett belőle semmi mert, hogy ő nyugalmat akar..Meghogy ha elmegy bulizni nem akarja, hogy mindig valaki vissza fogja stb..nem csalt meg semmi de most úgy beszéltük, hogy ma jön le hozzám és már csak annyi boldogítana ,ha leköpném...mert az utobbi napokba nagyon késszen voltam és még leszek is..szerintetek?
2012. aug. 4. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
mondd neki h hagyjon békén, nem kell vele bazsaolyogni. ne alacsonyodj le, emelt fővel távozz semmi köpködés, hisztéria, egyszerűen megmondod neki h nem akarod őt, hidd el ez fogja a legjobban bosszantani ha nyugodt de kimért maradsz
2012. aug. 4. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
A nők uralkodni akarnak a férfiakon.Most jön a női duma meg lehet támadni,de ez így van.Én hat éve voltam együtt a barátnőmmel amikor szétmentünk,elejében jó fej voltam,változtattam a hozzáállásom és éreztettem vele semmi közünk egymáshoz.De közben volt egy másik nő az idő alatt az életemben,aki megírta nekem hogy nem akar velem további kapcsolatot folytatni,ami meg sem hatott engem.Nem érdekelt,nem reagáltam semmit.Utána alig bírtam lerázni magamról.Azt akarta volna,hogy majd én könyörgök neki,és onnan kezdve ő nála az irányítás.Nem jött neki össze.Végül a barátnőmmel is össze jöttünk.Éreztesd vele,hogy nem bánod ha megy,és elgondolkozik magán,és nem fogja tudni mi van veled.Nehéz,de hajrá.Meg lesz az eredménye.
2012. aug. 4. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

nos itt a női duma: nem kéne álltalánosítani, ugyanis nem mindenki egyforma és nem mindenki akar úralkodni. biztos vannak olyanok is, de szeintem pasiban is van. mindig vannak szélsőséges esetek. én pl nem akarok írányítani de azt sem, hogy engem írányítsanak mi a barátommal mindent közösen beszélünk meg nem döntünk egymás helyet.

Viszont azzal én is egyetértek, hogy ha egyszer szakított veled akkor vége pont. Viselkedj átlagosan semmivel ne áruld el magad, esetleg akkor ha látod értelmét annak, hogy másképp viselkedj. Keress más barátnőt,(de ha mondjuk a diszcóban jössz össze valakivel ne akadj ki azon ha bulizni akar ezzel csak arra célzok, hogy nem mindegy, hogy hol ismerkedsz)

2012. aug. 4. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan nő,aki nem akar uralkodni egy férfin vagy ne próbált volna meg.Ha nem sikerül,elfogadja hogy nem sikerült,maximum beletörődik.Nem fogja ezt egy nő sem bevallani,de ez így van.Ez a lány miért megy ki hozzá,ha szakítottak?Minek?Hogy gyötörje és hogy lássa rajta,hogy ő irányít,mert a srác,szereti és gyenge,elküldeni.Miért az boldogítaná ha leköpné?Egy szart,ezzel is csak azt akarja éreztetni a sráccal,hogy őt már nem érdekli,hogy mit csinál,de ha nem érdekelné a közelébe sem menne.A srác közelében is akar,lenni meg élni akarja az életét is.Se veled,se nélküled,de nem veszi észre,hogy ezzel játszik a sráccal.Ha ez nem uralkodás felette akkor mi?

Figyelj,bármennyire is nehéz,de ezt a tanácsot fogad meg.Ne engedd neki,hogy játsszon veled,mert tönkre fog tenni.Nem akartam elmesélni,de leírom.

A legjobb barátom,aki együtt volt az unokatesómmal,5év után szakítottak,egy suliba is jártunk.Egyik nap szakítottak másnap a suliban mással ölelkezett.A barátom nagyon össze omlott,próbáltam tartani benne a lelket,kisebb nagyobb sikerekkel.Haza jött az unokatesóm a csávótól,és a barátomat mindig gyötörte,kereste a társaságát,jött megint a mélypont,ezt a játékot játszotta vele félévig.Tudtam,hogy milyen ingatag a lelki állapota,ez miatt.20évesen meghalt a barátom,akivel óvodás korom óta legjobb barátok voltunk.Ez idő alatt sosem távolodtunk el egymástól.Persze ezzel,nem azt akarom mondani,hogy te is ezt fogod tenni mert nem ismerlek,hogy milyen erős vagy lelkileg.Amikor fiatal srácok,öngyilkosságot követnek el,ilyen uralkodó nők miatt van legtöbb esetben,akik már szinte gyerekként uralkodni akarnak,mi lesz velük,ha be is érnek.Nő gyűlölő,vagyok?Az Lehet.Az én barátnőm is próbálta,de kineveltem belőle.Ő az egyetlen nő akit,imádok szeretek és persze a kislányom,mára mi is megbeszélünk mindent közösen,de egy nőt kordába tartani,úgy lehet,hogy mindent úgy csinálsz ahogy ő akarja,vagy háborúzol vele és önmagaddal is.Erős legyél.Továbbra sem érdekelnek a női dumák,és nem fogok neked több tanácsot adni,ha akarod megfogadod.

2012. aug. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!