Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit érdemes választani?

Figyelt kérdés
Olyan pasit, akinek kevesebb tapasztalata van nőkkel, vagy olyat, akinek több, komoly kapcsolatra? Korban 25 felettiekre gondolok. Melyik lenne érettebb és megbízhatóbb is? Aki már kiélte magát, vagy aki kevesebb nővel volt? Tudom, ez egyénfüggő, de valahogy egyszerűsítenem kellett a kérdést!
2012. aug. 3. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki kevesebb nővel volt az megbízhatóbb,mivel örül ha van valaki aki szereti és megbízik benne
2012. aug. 3. 21:12
 2/6 Hole Hunter ***** válasza:

Ugye ezt csak viccből kérdezted?!

Olyat válassz baszod, akit szeretsz...yessa!

2012. aug. 3. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:
A kérdés csak elméleti síkú, nincs szó konkrét személyekről. Szóval?
2012. aug. 3. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki viszonozza az érzéseid, és hűséges. Nyilván az első. Bár igazad van, mert ez egyénfüggő. Te milyen vagy? És hány éves?
2012. aug. 3. 21:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van az érzések tekintetében. Csak eljátszottam egy gondolattal, biztos veletek is előfordult már ilyen. :) Talán nem akkora bűn.

Egy durva általánosítás: az lesz-e a hűséges, aki már többet kipróbált, vagy akarja-e majd később kipróbálni mást, aki korábban nem (pl. akik korán összeházasodtak, vagy jött a gyerek, ezért maradtak együtt).

Tudom, hogy általánosítok a két kategóriával, de valahogy redukálni kell.

2012. aug. 3. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy érmét jó magasra, és mielőtt leér, tudni fogod, hogy fejt vagy írást szeretnéd..
2012. aug. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!