Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész? Mit tegyek? Miért csinálja ezt? Már nem
bírom!
Figyelt kérdés
Kezdem az elejétől.Van egy srác,4 hónapja elkezdtünk kvargatni,és folyton beszéltünk msn-en.Teljesen úgy adta le a szitut,mintha majd szeretne többet.Utána volt egy szitu,mikor volt egy kisebb gond a férfiasságával.megbeszéltük h ez nem változtat a dolgokon,de azután már nem írt rám.Ez a 7vége után már mással kavart,meg utána is.Aztán velem.Majd írt rám,2X,de úgy h kivolt nálam írva h csak neki,és akkor megkérdezte h csak neki vagyok?Meg többször mondta h jó lenne elmennem hozzá,vagy ha nem megyek ki szórakozni 7végén akkor ő eljön hozzám.Csak közbe hallottam vissza dolgokat,h miket mondd,és ezt számon kértem rajta és az utóbbi 1,5 hónap csak veszekedésekkel telt.nagyon sokat a szemembe hazudott.Azt monta h megakar változni,és kapcsolatot akar,de nem velem.Ez a mondat után 2órára,megint együtt voltunk.Most van bnője,de ha tegnap hagyom akkor megint lett volna köztünk valami.Ha ketten vagyunkvagy msnen beszélünk,akkor teljesen normális,de ha ottvannak a haverjai.Ráadásul számtalan okot adtam arra h megutálhasson,ő mégsem utált meg.
2009. júl. 18. 21:32
1/8 anonim válasza:
Ő egy gyökér. Töröld és tiltsad MSN-en, valóságban meg keress valami normális csávót.
2009. júl. 18. 21:52
2/8 anonim válasza:
Felejtsd el. Legyen önbecsülésed.
Velem is volt ilyen. Az ilyen férfi szórakozik veled, csak dugni akar vagy alázni, neki mindegy.
25/N
2009. júl. 18. 21:54
3/8 anonim válasza:
Te különb vagy mint ő?
Hányadik kapcsolatod?
Nem lesz jó így.
Megtérés kellene!
Igen
G.B.
2009. júl. 19. 20:22
4/8 A kérdező kommentje:
2. kapcsolatom lett volna.Nem értem a hozzászólásod...de mind1:S
2009. júl. 19. 22:57
5/8 anonim válasza:
Én nem pazarolnám az időmet ilyen emberre.
Ami nem működik, azt nem kell erőltetni. Számtalan szerény és szeretni való srác van, aki mindent megtenne a boldogságodért, én Őket ajánlom :)
Látszik, hogy ez a srác csak akkor foglalkozik veled amikor unatkozik :S Lapát
2009. aug. 7. 14:25
6/8 anonim válasza:
"...kapcsolatot akar,de nem velem.Ez a mondat után 2órára,megint együtt voltunk..."
Meg is érdemled. Egyáltalán mi a kérdés, meg akarod szerezni, vagy le akarod koptatni? Neked kéne eldöntened hogy mit akarsz, mert ő már tudja. Ő kefélni akar elkötelezettség nélkül, talált is ehhez egy (vagy több) bizonytalankodó kislányt akit kihasználhat.
2009. aug. 7. 14:31
7/8 anonim válasza:
Ha össze-vissza kamatyol, akkor ne foglalkozz vele. Ez csak duma, hogy komoly kapcsolatot akar, de közbe 2-3 lányt hülyít.
2009. aug. 7. 14:33
8/8 anonim válasza:
Átérzem,most milyen neked.De gondolj scak bele ha járnátok hosszú távon ez mien lenne? Már hüét akar csinálni belőled a hazudással.Igazán kellenél nem kavarna mással.Hidd el találsz jobbat,járj bulizni soka rendes szingli pasi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!