Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, téptetek már meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, téptetek már meg egy másik csajt?

Figyelt kérdés
Miért? Féltékenységből? Hogy végződött?
2009. júl. 18. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

igen.

de csak azért mert bepofáztak.én meg nehogy már elmenjek kussba mellette. visszaszóltam azt elég nagy verekedés lett.úgy választottak szét minket.

cigók.. chö. kigondolta volna

2010. ápr. 12. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy meg nincs annál nevetségesebb és visszataszítóbb látvány, mikor két csaj veri egymást. Pfff...Legyetek már kicsit IGAZI nők, lécci...(előző)
2010. ápr. 12. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Oké, előző előtti mostmár :)
2010. ápr. 12. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:

A suliba volt egy kisebb verekedésem. A csaj tette a szépet a páromnak. Persze a barátom lepattintotta, de ő tovább próbálkozott. Én is többszór szóltam neki, hogy fejezze be. Egyik alkalommal amikor szóltam neki, elkezdett velem üvölteni, hogy egy senki vagyok és úgyis el fogja venni a pasimat. Mikor visszaszóltam, hogy ő a senki akkor nekem jött és elkeztük egymást tépni, a párom szedte le rólam.

A következménye pedig az lett, hogy mehettünk az igazgatóhoz mind a hárman. Az igazgató nekünk hitt, mert mindenki mellettünk állt.

Idén volt és nem vagyok rá büszke.

17/L

2010. ápr. 12. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:
én olyan csajjal nem is járnék aki nem ilyen verekdös tipus,még jóhogy tapossa ki a belét ha nyomul rám egy csaj..lol
2010. ápr. 12. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Háát....nem vagyok én se ez a verekedős típus, de ha kell, akkor adok az illetőnek :D Ez wan. (Sprite! :D)

Tavaj a Balatonszepezdi művésztáborban egyik b.nőm teljesen rászállt a pasimra. Kirakta a nem létező mellét, direkt bealudt este, hogy ő vigye be a szobánkba (ugyebár én nem bírtam volna el), kellette magát, meg mint egy prosty, úgy viselkedett. -_-" Tök szánalom volt már. Egyszer amikor jöttem ki az ebédlőből, észrevettem, hogy a b.nőm megfogja a kezét, na ekkor ment fel a pumpa!! Azt láttam, hogy a pasim nem volt nagyon oda a helyzetért, meg el is tolta a kezét, de ez akkor sem megengedhető! Mi az hogy ő rámászik a pasimra??!! Undorító! Szóval mivel ott volt pár lépésre, a faház, bevonszoltam mögé, és jól megtéptem. A barátom alig tudott leszedni róla....

Oké, tudom hogy ez nem volt valami diplomatikus, de ez wan! Ez vok én!!

14/L

2010. ápr. 12. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
hány éves volt 6?
2010. ápr. 12. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:
ő is annyi mint én :)
2010. ápr. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!