Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, téptetek már meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, téptetek már meg egy másik csajt?

Figyelt kérdés
Miért? Féltékenységből? Hogy végződött?
2009. júl. 18. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Lelépett a barátommal.8 napon belül gyógyuló lett belőle
2009. júl. 18. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

még nem, és nem is fogok megtépni senkit..az olyan "rajos" meg szánalmas..meg, lesüllyedsz a szintjére...a verbális problémamegoldásnak inkább vagyok a híve, vagy valami alattomos gonoszságnak, vagy keresztbetenni az illetőnek..de az, hogy megtépjem vagy hasonló, azt nem :D

20/L

2009. júl. 18. 19:39
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Én még nem téptem meg, de van egy csaj, akit szivesen megtépnék:@ de nem párkapcsolat ügyből kifolyólag, csak borzasztóan bekébzelt, azt hiszi ő a valaki mást meg lenéz. Nem veszi észre magát, de az ilyenek soha nem is fogják.

L/25

2009. júl. 18. 20:11
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
én már igen, de még fiatalabb koromban. általános iskolában. egyszerűen a csaj lopott (amit rám fogott!!!), hazudott, és beképzelt volt, és kitalálta, hogy ő megver engem. majdnem kirúgtak miatta, de ő esett nekem, én csak eltántorítottam attól a szándékától, hogy valaha is hozzám szóljon. sikeres volt a dolog.
2009. júl. 18. 20:22
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Én még 5.-ben.

A kiscsaj 12 éves kora létére 80C-s kitömött melltartót hordott (ne kérdezzétek, nagyon bizarr látvány volt), és fennhangon dicsekedett, hogy ő bizony már érett nő, modellkedik, és lefeküdt a barátjával. Mi egy ideig persze tűrtünk, mindaddig, amíg nem kezdett el minket cikizni, hogy milyen gáz már, hogy még nem hordunk melltartót, szüzek vagyunk ilyenek. Nekem viszont elegem lett, megmondtam neki, hogy jobban tenné, ha befogná a száját, mire ő elkezdett velem ordibálni, hogy hogy merészelek ÉN ilyen hangon beszélni vele és holnap be is jön az apucija és elbeszélget velem. Minket viszont borzasztóan szórakoztatott, ahogy hisztizik, szóval kiröhögtük, mire ő nekem ugrott. A kezembe akart harapni, én meg ugye önvédelemből megragadtam a haját és lehúztam a földre. Persze nagy csetepaté, hajtépés, ruhacibálás és irány az igazgatói. Természetesen nekem adtak igazat, mert mellettem áll az egész osztály.

Nem vagyok rá büszke, de fiatalság bolondság, és amúgy is rég volt már (:

17L

2009. júl. 18. 22:18
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

Én nem akartam semmi balhét... de...:) régebben 1 csaj vmiért féltékeny volt rám, írogatott neten keresztül, hogy a pasija közelébe se menjek... hozzáteszem, hogy nem csak nekem írkált...pedig semmi oka nem volt rá!

Szóval egyszer 1 rendezvényen hátulról nekem ugrott a csaj, én meg olyan ideges lettem, hogy 2 akkora pofont lekevertem neki, hogy piros lett az arca XD Utána még szólt vmit és a haját is megigazítottam...

Egyébként az lett a vége, hogy 1 ismerős szétszedett minket. Egyébként senkinek sem lett komolyabb baja!

2009. júl. 18. 22:28
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Egy másik nőt soha...

Viszont 3 olyan esetem volt, mikor férfiakkal keveredtem összetűzésbe. A pasiknak van egy olyan hitük, hogy ők az erősebbek, okosabbak, és bármit mondhatnak a nőknek, csak mert feleakkorák. Na, nagyon durva esetben egy jól irányzott jobbhorog azért észhez téríti őket.

2009. júl. 19. 10:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Suliudvaron beszélgettünk, aztán elkezdett kötözködni, én visszaszóltam, anyámat szidta, és jól megtéptem a kis pi..át. Meg a hátam mögött kibeszélt, a szemembe meg jópofizott. ...
2010. ápr. 12. 16:27
 9/18 kateamstrong ***** válasza:
53%

mi elmentünk a nyáron egy szombat este bulizni, velünk tartott a párom édesapja is akivel elmentem egyet táncolni és mire visszamentem az asztalunkhoz a pasim mellett ott ült egy szőke kurv@, aki már előtte is nyomult a pasimra, és akkor se zavartatta magát, a szemem és fülem hallatára flörtölt a pasimmal, én meg csak álltam ott az asztal túl oldalán, próbáltam vissza fogni magam de mikor a csaj oda hajolt a pasim füléhez és belesúgott valami, elszakadt nálam a cérna, odamentem és a hajánál fogva lerántottam a földre és ütni kezdtem...alig bírtak róla leszedni...a csaj orra eltört...rendőrségi ügy lett belőle és még a szórakozóhelyről is ki lettem tiltva, de megérte...

persze a pasim nagyon kiakadt rám és óriási veszekedés lett belőle, szerinte túl nagy jelentet csináltam...

a csaj azóta nagy ívben elkerüli a pasimat...:D

18/L

2010. ápr. 12. 16:29
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Féltékenységből? Eleve hülyeség, ha a barátod téged szeret, nem mindegy hány csaj nyomul rá? Elég sz*r nekik az is, ha lepattintják őket, neked meg elégedettség végignézni, úgyhogy ez kilőve.

A barátod lelépett vele? Hát, az meg elsősorban nem a csaj hibája, szóval ez sem.

Amúgy nem hiszem, hogy lenne bármilyen szituáció, h bárkit testileg bántalmazzak, mégha ilyen formában is. Nem vagyunk állatok.

Csak a primitív emberek oldják így meg a problémáikat.

Sosem alacsonyítanám le magam idáig.

De ez persze csak az én hozzáállásom.

2010. ápr. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!