Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Már egy ideje együtt vagyok a barátommal. Ő az első akivel már nem csak csókolózok és ruhán keresztül simogatjuk egymást. Ő meg szokott ujjazni és ki is nyal, de még nem szexeltünk. Unom hogy mindig Ő kényeztet engem, én is szeretnék már rajta segíteni.
Szóval akkor az lenne a kérdésem hogy hogyan elégítsem ki kézzel? (verjem ki neki) Hogy kell megfogni, hogy kell huzogatni stb. Mert még sose csináltam, és nem szeretnék béna lenni benne. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.!
18/L
LoooL xDDDD
Azért szólj ha sikerült :D bár az a srácnak gáz lesz xD
Figyi! 18 vagy szal nem foglak megrontani. Ha már ennyire nem vagy képben, hogy itt kérdezed, akkor nézd már meg ezt (alul az oldalon még van több ilyen is), hogy legalább fogalmad legyen arról, hogy mit is készülsz csinálni. Ezek itt inkább amatőrök, ezért talán reálisabbak (nem kell minden átvenni tőlük):
Érdemes halkabbra/némára venni a hangszóródat! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!