Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetem vissza életem szerelmét? Hosszú, de hátha tudsz segíteni, olvasd el légyszi?
Ne haragudj, látom ez az érettség dolog nem tetszett neked. Szép terveid vannak, meg nagyon önzetlen vagy, de ez az ember neked SOHA nem fogja ezt viszonozni. (Igyekszem normálisan válaszolni, ma este nagyon cinikus vagyok, még egyszer bocs.)
De összegezzük kicsit, amit megtudtunk: fél éves kapcsolat után
-házasság?
-gyerek?
-az szóba se került, mit szólna mindehhez a kamasz, ő is biztos repesne a boldogságtól?
-titkoltátok, hogy összejöttetek?
-titkoltátok, hogy szakítottatok?
Na, ezek tükrében vagy egyikőtök se érett egy párkapcsolatra, vagy az egyikőtök nem is akart párkapcsolatot.
Ráadásul agglegény típus a pasi.
Tényleg nem bántani akarlak ezekkel, de egy felnőtt, érett ember nem megy bele ilyen kapcsolatba. De lehet, hogy én vagyok a túl elővigyázatos.
"úgy tűnik, hogy egyesek nem tudják, mi az igazi, önzetlen szerelem....biztos vagyok, hogy imádott engem és komolyan gondolt"
De elmúlt... minden elmúlik... és te állítod, hogy tudod mi az a szerelem de nem vagy képes elengedni. A fejed tetejére állhatsz akkor sem lesz boldog a kapcsolat ha ő nem akarja. Önző viselkedés, hogy nekem, nekem, kell, nekem. És ne tedd nevetségessé magad, hogy állítod mennyi érett vagy mikor abból a pár soktól amit leírtál, fogják a fejüket az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!